Rekreativni tenis

Uranič prvak, Klopčič mora to še potrditi

zimska ligaV prvi ligi je Uranič Denis ubranil lanskoletni naslov prvaka prve lige. Z zmago 9:4 nad Kokalj Igorjem je sezono zaključil brez poraza in v celotni sezoni oddal le 34 iger. V letošnji sezoni je Denis pokazal vrhunsko igro in konstanto formo. Kljub temu mu predvsem mlajši izzivalci za prihodnjo sezono obljubljajo bolj izenačene dvoboje. V tem vikendu je dve zmagi dosegel Kogovšek Boštjan, ki je bil boljši od Ahčin Aleša ter Đukič Saše. Smrkolj Damjan pa je premagal Sili Edija. Savšek Janez je z rezultatom 9:7 premagal Igorja Kokalja.

Preberite več: Uranič prvak, Klopčič mora to še potrditi

Prvi aprilski vikend

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Sili Edi je v podaljšani igri premagal Bric Bojana.  V svoji drugi tekmi, pa je ugnal še Zapotnik Gorana z rezultatom 9:3. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Južnik Božom ter Ahčin Alešem – zmagal je slednji. Đukič Saša je bil boljši od Smrkolj Damjana.

Preberite več: Prvi aprilski vikend

Zadnji marčevski vikend

zimska ligaV prvi ligi je dve zmagi v tem vikendu dosegel Kokalj Igor. Bil je boljši od Smrkolj Damjana ter Zapotnik Gorana. Savšek Janez je še drugo leto zapored premagal prijatelja Vidic Darkota. Tokrat z rezultatom 9:5. Zopet je odlično igro prikazal Đukič Saša, ki je po naporni tekmi premagal ugnal Kokalj Igorja. Zaradi poškodbe je bil Praznik Marko primoran predati tekmo proti Kovačič Tilnu. V tem vikendu sta zmagala še Uranič Denis ter Kovačič Tilen. S to zmago je Denis potrdil ubranitev prvega mesta.

Preberite več: Zadnji marčevski vikend

Marčevski vikend

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Uranič Denis je z rezultatom 9:4 ugnal Đukič Sašo in s tem še dokončno naredil velik korak k prvemu mestu.  Kokalj Igor je bil boljši od Praznik Markota. Prava drama pa se je odvijala v dvoboju med Vidic Darkom ter vedno neugodnim Zapotnik Goranom. V podaljšani igri je dvoboj dobil Vidic z rezultatom 7:4. Goran se bo moral za prve prvoligaške točke še pošteno potruditi.

Preberite več: Marčevski vikend

Pustni ligaški vikend

zimska ligaOdlično formo še naprej izkazuje Uranič Denis, ki je v tem vikendu dosegel dve rutinirani zmagi. Bil je boljši od Ahčin Aleša in Končar Marjana. V tem vikendu pa je po dolgem času zmago zabeležil tudi Bric Bojan, ki je bil z rezultatom 9:7 boljši od Smrkolj Damjana. Praznik Marko je bil boljši od Zapotnik Gorana, Begič Jasmin pa od Kogovšek Boštjana. Kovačič Tilen je z rezultatom 9:3 ugnal Končar Marjana.

Preberite več: Pustni ligaški vikend

Ligaški vikend

zimska ligaV tem vikendu je največje ligaško presenečenje napravil Sili Edi, ki je v zgodnjih jutranjih urah premagal Vidic Darka z rezultatom 9 proti 4. Obliž na rano tega poraza, pa je bila Darkova zmaga proti Begič Jasminu 9:6. Trenutno se bije prava bitka za mesta od 2-7 na končni lestvici. Smrkolj Damjan je bil boljši od Končar Marjana. Rezultat 9:7. Južnik Božo je ugnal Sili Edija, Đukič Sašo pa je bil boljši od Bric Bojana.

Preberite več: Ligaški vikend

Đukič Saša presenetil v prvi ligi

zimska ligaV prvi ligi je potrebno izpostaviti Đukič Saša, ki je vse gledalce šokiral z odlično in napadalno igro. Sašo je tako presenetljivo zadal prvi poraz Begič Jasminu v prvi ligi. Rezultat tekme 9:5. Rekorder po odigranih tekmah v prvi ligi v tem vikendu je bil Savšek Janez, ki je odigral tri tekme in zabeležil tri zmage. Boljši je bil od Zapotnik Gorana, Kogovšek Boštjana ter od Končar Marjana. Uranič Denis je z odlično igro gladko premagal Kovačič Tilna. Ahčin Aleš je bil po podaljšani igri boljši od Smrkolj Damjana, a mu je malo zmanjkalo za še eno zmago nad Smrkolj Alojzem. Rezultat je bil 9:7 za Alojza. Zmage so v tem vikendu zabeležili še Praznik Marko, Vidic Darko ter Južnik Božo.

Preberite več: Đukič Saša presenetil v prvi ligi

Februarski ligaški vikend

zimska ligaOdlično igro v prvi ligi še naprej prikazuje neporaženi Jasmin Begič, ki je v tem vikendu zabeležil kar dve zmagi. Jasmin je bil boljši od rivala Tilna Kovačič z rezultatom 9:7 ter od Boža Južnika z rezultatom 9:5. Dobro formo je prikazal tudi Savšek Janez, ki je v tem vikendu ugnal oba Smrkolja. Alojzu je uspelo dobiti 4 igre, Damjanu pa vsega 2 igri. Sili Edi je bil po težki tekmi z rezultatom 9:7 boljši od Končar Marjana, Praznik Marko pa je premagal Bric Bojana.

Preberite več: Februarski ligaški vikend

Popolni preobrat Kovačiča

zimska ligaV prvi ligi je bila definitivno najbolj napeta tekma med Kovačič Tilnom ter Kokalj Igorjem. Igor je tekmo začel s predstavo, ki je bila bolj podobna »australian open-u«, kot pa rekreativni teniški ligi in presenetljivo hitro povedel z 6 proti 0. A sledil je preobrat , saj je Igor malo izgubil kontrolo nad udarci – Tilen pa je začel zadevati svoje natančne ter izredno močne udarce in na koncu slavil v podaljšani igri. Savšek Janez je bil boljši od Bric Bojana, Ašič Alojz pa od Praznik Marka. Z novo zmago še vedno ostaja neporažen novinec v ligi Begič Jasmin, ki je tokrat v »tie-breaku« premagal Smrkolj Damjana. Zmagali so še Sili Edi, Smrkolj Alojz ter Južnik Božo.

Preberite več: Popolni preobrat Kovačiča

Prvi vikend v letu 2019

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Ašič Alojz je suvereno premagal Bric Bojana. Uranič Denis je borbenemu in neugodnemu Darko Vidicu prepustil le dve igri. Savšek Janez je v tem vikendu dosegel polovični uspeh. Bil je boljši od Sili Edija, a je po težki tekmi z rezultatom 9:7 izgubil proti vedno boljšemu Begič Jasminu. Praznik Marko je z rezultatom 9:1 premagal Kogovšek Boštjana.

Preberite več: Prvi vikend v letu 2019