Rekreativni tenis

Zaključene prijave v zimsko ligo AS 2014/2015

zimska ligaZaključene so prijave v letošnjo zimsko teniško ligo AS. Podobno kot v preteklih letih je v moški konkurenci preko 80 prijavljenih tekmovalcev, medtem ko se za sistem igranja v ženski ligi še dogovarjamo.

Moški tekmujejo v petih kakovostnih ligah. V prvi ligi bodo letos štirje novi obrazi. Novinci Garantini, Sever, Đukič, ter povratnik v prvoligaško družbo Denis Uranič vsi napovedujejo boj za visoka mesta. Manjkal bo lanski prvak Gregor Kovačič, ki bo letošnjo zimo preživel v sončni Avstraliji. Največji »izpad« starih ligašev je letos v drugi ligi. V drugo ligo tako neposredno napredujejo najboljši štirje iz lanske tretje lige. Za vstopnico je bilo tako potrebno doseči vsaj 11 zmag. Z izjemno lansko sezone brez poraza v četrti ligi si je napredovanje v drugo ligo zagotovil tudi Jan Podobnik. Zaradi izpada prijav, ter ohranjanja kakovosti druge in s tem posledično prve lige smo se letos odločili, da v drugo ligo napredujeta tudi Izidor Sirše, ter Aleš Pantar, ki bosta zagotovo velika popestritev druge lige. Napoveduje se kar nekaj zanimivih derbijev. Podobno iz četrte v tretjo ligo napreduje nekaj mlajših tekmovalcev, ki bodo izzivali izkušene stare mačke tretje lige. Tudi četrta liga bo ponudila veliko zanimivih dvobojev. Vrh bodo verjetno krojili novinci iz lanske pete lige Vidic, Golob, Tič, Kokalj,.. V peti ligi je letos precej novincev, ki bodo igrali dvokrožni sistem in bodo imeli dovolj priložnosti za dokazovanje in nabiranje izkušenj.

 

Podrobnejši seznam prijav je objavljen na spletni strani: http://www.tenis.as-litija.si

 

Letos bo za namen obveščanja, ter javljanja željenih terminov igranja v uporabi nov e-mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Ob začetku sezone vsem tekmovalcem želimo uspešno in razburljivo sezone z veliko športnimi uspehi. Se vidimo na Asu!