Rekreativni tenis

Ligaška novica za vikend 15. in 16.11.2014

zimska ligaIzgleda, da je Ahčin Aleš saniral poškodbo in za začetek letošnje sezone ugnal Kaplan Boštjana. Končar Marjan je suvereno premagal Južnik Boža – prepustil mu je namreč le eno igro. Saša Đukič pa je dokazal, da še kako sodi v prvo ligo in z rezultatom 9:6 premagal Smrkolj Damjana.

 

Kovačič Jernej je v drugi ligi zabeležil zmago proti Bučar Anžetu, Sirše Izidor pa proti Špehar Andreju. Kokalj Igor je imel tokrat dve tekmi in je zabeležil tudi dva poraza. Z rezultatom 9:4 ga je premagal Pantar Aleš ter z 9:6 Rozina Srečo. Edi Sili pa je tokrat Kogovšek Tonetu zavezal kar »kravato«.

 

V tretji ligi so se kar tri srečanja končala po podaljšanih igrah. Tie-break zmagovalci so postali: Rovšek Damijan, Kelava Mario ter Pavli Albert. Rovšek je bil boljši od Kralj Francija, Kelava od Hvala Franca ter Pavli od Muzlovič Dušana. Podbregar Miloš je z rezultatom 9:6 premagal Krištof Mateja. Dve zmagi pa je v tem vikendu dosegel tudi novinec v tretji ligi Simič Dejan, ki je bil boljši od Vrtačnik Gregorja, ter Ljubisavljević Nenada.

 

V četrti ligi sta Orehek Simon in Vidic Darko dokazala dobro formo in svojima nasprotnikoma nista prepustila niti igre. Košir Tomaž je bil tokrat boljši od Lebinger Mihe, Fritz Zdenko pa od Janec Saša. Kokalj Stane je z rezultatom 9:6 premagal Zore Dejana. Po podaljšani igri pa je Potisek Igor tokrat ugnal Grošelj Dejana, Lazar Andraž pa je z rezultatom 9:7 ugnal Meterc Borisa.

 

V peti ligi je dve zmagi dosegel Zupančič Iztok, ki je bil boljši od Mittoni Tadeja ter Josipović Gorana. Drev Grega je Rozoršek Jožetu prepustil le tri igre. Razpotnik Gregor je z rezultatom 9:5 premagal Čehič Damirja.

 

V prihajajočem vikendu se bo v Tenis klubu As odvijal turnir mladih perspektivnih tenisačov, tako da bo liga potekala le v večernih urah za igralce, ki še nimajo odigranih tekem.