Rekreativni tenis

Miklavžev ligaški vikend

zimska ligaNajbolj napeta in napadalna tekma v prvi ligi je bila prav gotovo tekma med Boštjanom Kogovškom in Sašo Đukičem. Po podaljšani igri je zmagovalec postal slednji.

V večnem derbiju Guna-Končar, je z rezultatom 9:5 slavil Branko Guna. Štrus Dušan je bil z rezultatom 9:4 boljši od Bizjaka, Alojz Ašič pa z rezultatom 9:2 od Južnika.

 

Po dva dvoboja v drugi ligi sta odigrala Sirše Izidor in Kokalj Igor. Sirše je bil v obeh dvobojih uspešen, medtem ko je bil Igor Kokalj polovično uspešen. Sirše je bil tokrat boljši od Bojana Kozlevčarja, ter Roka Kreča in še naprej ostaja brez poraza v drugi ligi. Kokalj Igor je bil boljši od Zapotnik Gorana, a je moral premoč priznati neugodnemu in vedno odlično pripravljenemu Sili Ediju. Kogovšek Tone je premagal Koprivnikar Matjaža, Kovačič Jernej pa je bil boljši od Pantar Aleša.

 

Dogajanje v tretji ligi sta zaznamovale dve podaljšani igri. Po podaljšani igri je Ljubisavljevič Nenad ugnal Rozina Janeza, ki je po porazu z eno potezo preoblikoval svoj lopar. Njegov prijatelj Franci Kralj pa je bil boljši od Savšek Janeza. Detič Matej je Hvala Franciju prepustil le tri igre. Zopet pa je po tie-breaku slavil Mario Kelava – tokrat je ugnal Mali Marjana. V izvrstni formi pa je letos Rovšek Damijan, ki je premagal Pavli Alberta. Pavli je sicer po zaostanku 5:0 ujel priključek, a mu je za presenečenje zmanjkalo malo moči.

 

V četrti ligi je Derenčini Rok zabeležil suvereno zmago proti borbenemu Tofolini Domnu. Lazar Andraž pa je z rezultatom 9 proti 5 ugnal Orehek Simona. 100% sta bila v tem vikendu tudi ljubljančana Golob Matej in Košir Tomaž. Prvi je bil boljši od Zore Dejana, drugi pa od Cirar Nejca. Zmago je zabeležil tudi Janec Sašo, ki je z rezultatom 9 proti 6 premagal Kaplja Sama.

 

Novo zmago v peti ligi je zabeležil Čehič Damir, ki je premagal Razpotnik Aleša. Prve zmage v ligaškem tekmovanju pa se je razveselil tudi Razoršek Jože, ki je bil boljši od Kudra Sandija. Prvo zmago v letošnji sezoni je dosegel tudi Žibert Mitja, ki je z odločno igro premagal Jamšek Janija. Mittoni Tadej pa je tokrat premagal Razpotnik Grego.