Rekreativni tenis

Drugi decemberski vikend

zimska ligaV prvi ligi je Novak Primož zabeležil gladko zmago z rezultatom 9:1 proti Južnik Božu. Dvoboj med Štrus Dušanom in Ašič Alojzom, ki odloča o najvišjih mestih v prvi ligi, je dobil slednji z rezultatom 9:5.

Dvoboj novincev Đukič – Garantini je po napeti tekmi dobil Saša Đukić. Prvo zmago v letošnji sezoni pa je dosegel tudi Zdravko Cirar, ki je z rezultatom 9:6 ugnal vedno neugodnega Kaplan Boštjana. Končar Marjan je bil z rezultatom 9:7 tokrat boljši od napadalnega Kogovšek Boštjana.

 

Bric Bojan je zabeležil kar malo presenetljivo gladko zmago proti Kozlevčar Bojanu. Rezultat je bil 9:1. Sili Edi je bil tokrat boljši Špehar Andreja, Kokalj Igor pa od Izlakar Iztoka. Kovačič Jernej je po napeti tekmi slavil zmago z rezultatom 9:6 proti Kogovšek Tonetu. Presenetil pa je tudi neugodni Kreča Rok, ki je premagal Rozina Srečota.

 

V odliči formi je v letošnji sezoni Kelava Mario, ki je bil tokrat boljši od Savšek Janeza in Jurjec Jureta. Prave forme pa v tretji ligi ne najde ravno Savšek Janez, ki je izgubil tudi v dvoboju proti Detič Mateju. Novo zmago je dosegel tudi Simič Dejan – tokrat je bil njegova žrtev Podbregar Miloš.

 

Vidic Darko je bil v četrti ligi polovično uspešen. Zmagal je proti Košir Tomažu, a izgubil večni derbi proti prijatelju Derenčini Roku. Zmago je zabeležil tudi Kaplja Samo, ki je z rezultatom 9:5 ugnal Potisek Igorja. Potisek pa je izgubil tudi dvoboj proti Meterc Borisu. Lazar Andraž še naprej kaže odlično formo – tokrat je bil boljši od Grošelj Dejana. Zore Dejan je premagal Tofolini Domna. Golob Matej, ki cilja na najvišja mesta v četrti ligi pa je bil boljši od Fritz Zdenka.

V peti ligi je bil polovično uspešen borbeni Mitja Žibert. Zabeležil je zmago proti Kudra Sandiju, a izgubil proti Mittoni Tadeju. Iztok Zupančič pa je bil z rezultatom 9 proti 4 boljši od Čehič Damirja.

 

Dragi ligaši še enkrat pa vas vljudno vabim, da se nam pridružite tudi na »TRADICIONALNEM BOŽIČNEM ŠAMAPNJ'c TURNIRJU«, ki bo potekal 25.12.2014. Na turnirju ne bo manjkalo dobre volje in zagotovoljen je tudi žur do jutranjih ur. Prijave sprejamamo po e-mailu ali na oglasni deski v teniškem centru AS.