Rekreativni tenis

Novička preteklega kroga

zimska ligaV prvi ligi je kar dvakrat slavil Đukič Saša, ki je v sobotnem dvoboju gladko ugnal Sever Grego in v nedeljskem dvoboju z rezultatom 9:5 pemagal še favoriziranega Štrus Dušana. Rozman Blaž je bil boljši od Južnik Boža, Ašič Alojz pa od Bizjak Toma. Novak Primož še naprej ostaja brez poraza – tokrat je premagal Kaplan Boštjana.

 

Bric Bojan v letošnjem letu še naprej prikazuje odlično igro, v tem krogu je po napetem rezultatu 11:9 v podaljšani igri ugnal Sili Edija – ki je prav tako favorit za najvišja mesta v drugi ligi. Kljub temu, pa je Sili v tem vikendu dosegel suvereno zmago proti Drnovšek Acu. Prav tako pa je podaljšana igra določila zmagovala v dvoboju Drnovšek Aco in Kogovšek Tone, slavil je slednji. Kovačič Jernej je bil boljši od Kreča Roka, Izlakar Iztok pa od Koprivnikar Matjaža. Samo vprašanje časa je bilo kdaj bo zmago zabeležil Špehar Andrej – z rezultatom 9:7 je bil boljši od Kozlevčar Bojana.

 

V tretji ligi še naprej brez poraza ostaja Simič Dejan. V tem krogu je bil boljši od Rozina Janeza. Po poškodbi pa se je v velikem slogu vrnil Poglajen Andrej, ki je bil prav tako boljši od Rozina Janeza. Jurjec Jure je premagal Pavli Alberta, Hvala Franc pa Muzlovič Dušana. Mali Marjan dokazuje, da ga kljub temu, da je eden izmed starješih igralcev lige ni za podcenjevati – premagal je Ljubisavljevič Nenada. Svojo drugo zmago je dosegel tudi Savšek Janez, ki je bil boljši od Podbregar Miloša. Najboljše forme pa po poškodbi še ni dosegel Krištof Matej – premoč je moral priznati Kralj Franciju. Vrtačnik Gregor je bil boljši od Kelava Maria, Detič Matej pa od Pavlič Nika.

 

Ta vikend se je odvil tudi eden izmed večjih derbijev četrte lige in sicer med Tič Boštjanom in Vidic Darkom, z rezultatom 9:4 je slavil slednji. Zore Dejan je zabeležil gladko zmago proti Janec Sašu, Lazar Andraž pa proti Tofolini Domnu. Tič Boštjan je bil uspešnejši v svojem druge dvoboju – ugnal je Grošelj Dejana. Meterc Boris je bil v tem krogu boljši od janec Saša., Lebinger Miha pa od Potisek Igorja. Košir Tomaž pa je po napetem dvoboju ugnal Fritz Zdenka.

 

V peti ligi je bil Drev Grega boljši od Mittoni Tadeja, Josipovič Goran pa od Jamšek janija. Oba rezultata sta bila 9 proti 2.