Rekreativni tenis

Januarski vikend napetih tekem

zimska ligaTa vikend si prvoligaši zaslužijo pohvale, saj so bile odigrane prav vse delegirane tekme. Tako v prvi ligi še naprej brez poraza ostajata Novak Primož ter Uranič Denis. Novak je gladko opravil s Kogovšek Boštjanom, medtem ko se je moral Uranič proti Končar Marjanu zelo potruditi. Rezultat je bil namreč 9 proti 7. Kaplan Boštjan je bil boljši od Đukič Saše, Ašič Alojz pa od Cirar Zdravka. Dve zmagi je v tem vikendu dosegel tudi Rozman Blaž, ki je ugnal Sever Grego in Bizjak Toma.

Motivirani Blaž letos dokazuje odlično formo in napoveduje boj za najvišja mesta v prvi ligi. Dve tekmi je v tem vikendu odigral tudi Guna Branko, ki je zabeležil polovični uspeh. Premoč je moral priznati Štrus Dušanu – boljši pa je bil od Južnik Boža.

 

V drugi ligi je v tem vikendu dve tekmi odigral Rozina Srečo in dosegel dve zmagi. Z 9 proti 3 je bil boljši od Drnovšek Aca ter z 9 proti 5 od Kozlevčar Bojana. Bric Bojan je zopet zmagal in zabeležil novi dve točki na lestvici, kar ga uvršča v sam vrh drugoligašev. Tokrat je bil njegova žrtev Kreča Rok. Todorovič Simon je po napeti tekmi s Kogovšek Tonetom zmagal. Rezultat 9:7.

 

V tretji ligi je zopet »raztural« Mali Marjan, ki je gladko opravil z Detič Matejem. Ljubisavljevič Nenad je prvi igralec, ki mu je po podaljšani igri uspelo premagati mojstra tie-brekov Poglajen Andreja. Andrej po tekmi ni skrival razočaranja, a je krivdo za poraz hitro pripisal neustreznemu gripu. Vodilni v tretji ligi Simič Dejan je tokrat premagal Pavlič Nika, Kralj Franci pa je bil boljši od Vrtačnik Gregorja. Dobro igro sta v tem krogu pokazala tudi Jurjec Jure in Kelava Mario, ki sta oba zabeležila novi zmagi. Tretjo zaporedno zmago je dosegel Savšek Janez – tokrat je bil boljši od Krištof Mateja.

 

Definitivno pa je rekorder tega vikenda Vidic Darko, ki je odigral kar tri zaporedna srečanja in tudi trikrat z igrišča odšel kot zmagovalec. Premagal je Zore Dejana, Meterc Borisa ter Fritz Zdenka. Bravo Darko!!! Res lep uspeh. Derenčini Rok še naprej zmaguje – tokrat je bil boljši od Košir Tomaža. Zore Dejan je zmagal proti Cirar Nejcu, Lazar Andraž pa je bil boljši od Tič Boštjana. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju Tofolini- Lebinger. Slavil je slednji. Grošelj Dejan je bil z rezultatom 9-7 boljši od Janec Saša.

 

V peti ligi je Josipovič Goran ugnal Žibert Mitjo, Zupančič Iztok pa Razpotnik Aleša.