Rekreativni tenis

Vikend 24. in 25.1. 2015

zimska ligaRozman Blaž tudi po tekmi z Kogovšek Boštjanom v letošnji sezoni ostaja neporažen. Ne pomnimo, da bi Rozman imel že kdaj tako dober start v ligaški sezoni kot letos. Sprašujemo se, ali lahko ogrozi tudi najboljše in pomeša štrene Novaku, Ašiču in Uraniču?   Štrus Dušan je bil v tem krogu boljši od Cirar Zdravka, Bizjak Tomo pa od Sever Grega. Guna Branko se je maščeval za lanski poraz Kaplan Boštjanu in mu prepustil le eno igro.

Prav tako pa Končar Marjanu proti favoriziranemu Ašiču več od 1 igre ni uspelo iztržiti. Vikend pa se je zmagovalno zaključil tudi za Južnik Boža, ki je ugnal Đukič Sašo in dosegel prvo zmago v letošnji sezoni.

V drugi ligi je tokrat odlično igro prikazal Izlakar Iztok, ki je z rezultatom 9 proti 2 ugnal Podobnik Jana. Bric Bojan tokrat in nadeljeval svojega zmagoslavnega niza, od njega je bil boljši bivši prvoligaš Kovačič Jernej. Sirše Izidor je bil boljši od Kokalj Igorja, Koprivnikar Matjaž pa od Kozlevčar Bojana. Zmago pa je dosegel tudi Drnovšek Aco in sicer z rezultatom 9:6 je ugnal Todorovič Simona. Rozina Srečo je bil boljši od Kogovšek Toneta, Kreča Rok pa od Špehar Andreja.

Vrtačnik Grega je v tretji ligi gladko premagal Rozina Janeza, Hvala Franc pa je bil boljši od Pavlič Nika. Po poškodbi prave forme še ni našel Krištof Matej, ki je tokrat moral priznati premoč Vrtačnik Gregu. Jurjec Jureje s svojo borbenostjo ugnal Mali Marjana, Kralj Franci pa Muzlovič Dušana. Največji derbi tretje lige ta vikend pa je bil zagotovo sosedski derbi Simič – Kelava. Kar malce presenetljivo je slavil slednji.

Še naprej pa zmagoslavno nadaljuje Derenčini Rok, ki je bil boljši tudi od Meterc Borisa. Zore Dejan je z rezultatom 9 proti 4 ugnal Grošelj Dejana. Enak rezultat pa je bil tudi v tekmi Tič-Lebinger, v korist prvega. Košir Tomaž je bil boljši od Janec Saša. V letošnji sezoni pa ne popušča niti Lazar Andraž, tokrat je bila njegova žrtev Fritz Zdenko.

Zopet je bil vieknd zmagoslaven za Žibert Mitja, ki je bil boljši od Razpotnik Aleša. Rojšek Luki ni uspelo ugnati neugodnega Mittoni Tadeja. Zupančič Iztok je tokrat premagal Razoršek Jožeta, Drev Grega pa Čehič Damirja. Z odličnim servisom je Josipovič Goran z rezultatom 9 proti 2 ugnal Razpotik Gregorja.