Rekreativni tenis

Vikend 31.01.2015, 01.02.2015

zimska ligaV prvi ligi še vedno ostaja neporažen Rozman Blaž, ki je tokrat ugnal neugodnega Končar Marjana. Za to tekmo, sta si Blaž in Marjan zaslužila celo pesmico, ki jima jo je napisala direktorica kluba Melita. Pesmica je objavljena na koncu novice. Prav tako pa zmagovalni niz nadaljuje tudi Novak Primož, ki je bil z rezultatom 9 proti 5 boljši od Sever Grega. V tem krogu pa sta se odigrala kar dva tie-breaka v prvi ligi. In sicer po podaljšani igri je bil Južnik Božo uspešnejši od Bizjak Tomota ter Kogovšek Boštjan od Kaplan Boštjana.

 

V drugi ligi je bil ta vikend uspešen za Kokalj Igorja, ki je zabeležil dve zmagi. Boljši je bil od Todorovič Simona ter Kogovšek Toneta. Prav tako pa je dve zmagi dosegel tudi Sirše Izidor, ki je ugnal Bučar Anžeta ter Zapotnik Gorana. Bric Bojan je bil tokrat boljši od Drnovšek Aca, Kovačič Jernej pa od Špehar Andreja. Pravo ligaško formo pa je našel tudi Kozlevčar Bojan, ki je bil z rezultatom 9:4 boljši od Izlakar Iztoka.

 

Simič Dejan se je po porazu v prejšnjem vikendu uspel zbrati in motivirati in tokrat brez težav premagal Krištof Mateja. Zmagovalni niz nadaljuje tudi Savšek Janez, ki je v tem krogu premagal Rozina Janeza. Pavli Albert je bil boljši od Pavlič Nika, Kralj Franci pa od Poglajen Andreja. Po odličnem začetku pa Podbregar Milošu ni uspelo premagati borbenega Jurjec Jureta, ki je iz igre v igro stopnjeval igro ter na koncu slavil z rezultatom 9:6. Po podaljšani igri je Hvala Franc ugnal Mali Marjana, Vrtačnik Grega pa je bil boljši od Muzlovič Dušana.

 

Podobno, kot v prvi ligi v letošnji sezoni odlično formo kaže Rozman – pa v četri ligi še kar naprej 'hara' Derenčini Rok. V tem krogu je premagal Potisek Igorja. Odličen pristop in zbranost skozi celotno tekmo pa sta do gladke zmage nad Košir Tomažem pripeljala Tič Boštjana, ki je zopet našel svojo zmagoslavno formo. Prav tako v tem krogu velja opomniti na Cirar Nejca, ki je pokazal odlično napadalno igro in zabeležil zmago proti Janec Sašu. Fritz Zdenko pa ni dopustil presenečanja v tekmi s Tofolini Domnom in zmagal z rezultatom 9:4.

 

Razlog za veselje pa je v tem vikendu imel tudi Žibert Mitja, ki je na svoj rojstni dal slavil zmago proti Razpotnik Gregi. Vse najboljše Mitja in na še veliko zmag v ligaški sezoni!!!! Po težki tekmi je z rezultatom 9:7 Drev Grega premagal Josipovič Gorana. Zupančič Iztok je bil boljši od Rojšek Luke, Čehič Damir pa od Jamšek Janija. Na Vače pa je odšla še ena zmaga, namreč Razoršek Jože je premagal Razpotnik Aleša.

 

Še enkrat pa Vas vabim, da se nam pridružite na 2. ASOVEM GRAND SLAMU, ki se bo odvil neposredno po koncu Australian opena in sicer v soboto 7.2.2015. V Avstraliji je bil najboljši Novak Đoković, kdo bo pa v Litiji??? Prijave na turnir zbiramo na oglasni deski, preko e-maila in na 041-316-136 (Janez). Se vidimo v soboto!

 

 

tennis1

 

 

ZDAJ ROZI JE POSTAL IZZIV

Bilo je le vprašanje časa,

kdaj bo Rozi, dete As-a,

se vzel v roke in dal na gasa.

 

In pokazal, da je klasa,

da ni le za šankom dasa.

Bilo je le vprašanje časa.

 

Ni Končarju blo' pomoči,

čeprav on vedno se bori,

čeprav napel je vse moči.

 

Je Marjana stiskala pesti,

močno, že skoraj do krvi.

Ni Končarju blo' pomoči.

 

Zdaj Rozi je postal izziv,

mu bo sploh še kdo sledil,

ga bo sploh kdo ulovil?

 

Kdo ga prvi bo skrivil

in sladko zmago bo slavil?

Zdaj Rozi je postal izziv.