Rekreativni tenis

Vikend presenečenj v drugi ligi

zimska ligaV tem vikendu se je zaradi sobotnega Asovega Grand Slama liga igrala samo v nedeljo in posledično se je odigralo tudi nekoliko manj tekem. Tako sta se v prvi ligi odigrala dva dvoboja. Štrus Dušan je bil z rezultatom 9:4 boljši od Južnik Boža. Kogovšek Boštjan pa je z enakim rezultatom ugnal Cirar Zdravka.

 

Največje presenečenje v drugi ligi sta definitivno pripravila Podobnik Jan in Todorovič Simon. Jan je bil z rezultatom 9:4 boljši od Sili Edija, Simon pa z rezultatom 9:6 od bivšega prvoligaša Kovačič Jerneja. Prvo zmago v letošnjem letu je dosegel Bučar Anže, ki je premagal Kozlevčar Bojana. Novo zmago je zabeležil tudi Pantar Aleš – tokrat je bil boljši od Koprivnikar Matjaža. Kokalj Igor pa je po napeti tekmi z 9 proti 6 premagal Bric Bojana. Igor v zadnjih krogih prikazuje odlično igro, kar tako naprej!

 

V tretji ligi je bil Jurjec Jure boljši od Pavlič Nika. Hvala Franc pa je z rezultatom 9 proti 5 ugnal Krištof Mateja.

 

V četrti ligi se je v tem vikendu odigral dvoboj za najvišja mesta in sicer med Derenčini Rokom ter Lazar Andražom. Z rezultatom 9:7 je slavil slednji. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi Košir-Kaplja. Tie-break je uspelo v svojo prid obrniti Košir Tomažu in tako je vknjižil novo zmago in novi dve točki na lestvici.

 

Tudi v peti ligi se je v tem krogu odigrala tekma za trenutno prvo mesto na lestvici med Drev Grego in Zupančič Iztokom. Iztok je bil boljši z rezultatom 9:5. Presenečnje pa ni uspelo Luki Rojšku, ki je moral priznati premoč neugodnemo Josipovič Goranu.

 

Se vidimo na naslednji pustno-valentinov vikend!