Rekreativni tenis

Pustni vikend

zimska ligaV prvi ligi presenečenj niso dopustili favoriti za najvišja mesta v ligi Novak Primož, Uranič Denis ter Štrus Dušan. Vsi so namreč gladko opravili s svojimi nasprotniki. Še vedno neporažen pa ostaja Rozman Blaž, ki je v tem krogu z rezultatom 9:7 ugnal Cirar Zdravka. Podaljšana igra pa je določila zmagovalca v napeti tekmi polni preobratov med Dukič Sašom ter Guna Brankom. Na koncu je slavil Guna, ki je to kasneje na tribunah tudi bučno proslavil.

 

V zadnjih vikendih odlično formo prikazuje tudi Izlakar Iztok, ki je tokrat Sili Ediju prepustil le 4 igre. Podobnik Jan je bil boljši od Špehar Andreja, Kreča Rok pa od Koprivnikar Matjaža. Novo zmago pa je dosegel Zapotnik Goran, ki se je komaj izvlekel v dvoboju proti Bučar Anžetu. Kovačič Jernej je bil z rezultatom 9 proti 3 boljši od Kokalj Igorja. Še vedno v drugi ligi neporažen ostaja zmagovalec 2. Litijskega Grand Slama Sirše Izidor. Tokrat je bil boljši od Drnovšek Aca ter Pantar Aleša.

 

V tretji ligi se v tem krogu ni zgodilo nobeno večje presenečenje. Kelava Mario je bil boljši od Pavli Alberta, Vrtačnik Gregor pa od Poglajen Andreja. Novi zmagi sta dosegla Savšek Janez in Rozina Janez. Prvi je bil boljši od Pavliča, drugi pa od Krištofa. Odlično igro še naprej prikazuje tudi Kralj Franci, ki je bil tokrat boljši od Hvala Franca.

 

Po poškodbi se je k igranju v četrti ligi vrnil Golob Matej in takoj vknjižil dve zmagi. Boljši je bil od Janec Saša ter od Meterc Borisa. Prav tako v odličnem nizu nadaljuje tudi Derenčini Rok – tokrat je ugnal Grošelj Dejana. Vidic Darko je z rezultatom 9:5 premagal Lebinger Miho, Tič Boštjan pa gladko z 9 proti 2 Zore Dejana. Fritz Zdenko je tokrat s svojimi preciznimi udarci nadigral Cirarja. Ampak vseeno je Cirar Nejc popravil vtis z prve tekme ter premagal Tofolini Domna – z rezultatom 9:6. Še naprej v četrti ligi brez poraza ostaja Lazar Andraž. V tem krogu je z rezultatom 9:5 premagal Lebinger Miho.

 

V peti ligi sta se tudi tokrat odigrala samo dva dvoboja. Novi zmagi sta vknjižila Razoršek ter Mittoni.