Rekreativni tenis

Vikend dvojnih zmag

zimska ligaAšič Alojz je v tem vikendu dosegel dve zmagi. Boljši je bil od Guna Branka ter od Kogovšek Boštjana. Tudi po tem krogu pa še naprej brez poraza ostajata Novak Primož in Rozman Blaž. Primož je bil z rezultatom 9 proti 2 boljši od Bizjak Toma, Blaž pa je Garantini Sergeju prepustil 6 iger. »Kravato« pa je zavezal Končar Marjan novincu v prvi ligi Sever Gregi.

 

V drugi ligi je bil ta vikend definitivno zelo uspešen za Špehar Andreja, ki je zabeležil dve zmagi in sicer proti Bučar Anžetu ter Koprivnikar Matjažu. Kovačič Jernej je bil boljši od Izlakar Iztoka, Rozina Srečo pa od Bric Bojana. Pantar Aleš je gladko z rezultatom 9:1 ugnal Kozlevčar Bojana, Kreča Rok pa je Drnovšek Acu prepustil le eno igro več. Nedeljski jutranji termin pa očitno odlično ustreza Zapotnik Goranu, ki je bil boljši od Todorovič Simona.

 

V tretji ligi je dve zmagi dosegel Savšek Janez, ki je v letu 2015 še brez poraza. Boljši je bil od Rovšek Damijana in Pavli Alberta ter s tem dosegel 7 zaporedno zmago. Derbij tretje lige med Kralj Francijem in Simič Dejanom – je z rezultatom 9:7 dobil Simič. S to zmago, si je samo še povečal možnost za napredovanje v drugo ligo. Bravo Dejan!! Vrtačnik Gregor je bil boljši Detič Mateja, Podbregar Miloš pa od Pavlič Nika. Novo zmago v letošnji sezoni je dosegel Poglajen Andrej, ki je premagal Krištof Mateja. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju Muzlovič – Ljubisavljevič. Več zbranosti je pokazal slednji in tako vknjižil novi dve točki za lestvico.

 

V četrti ligi je zopet odlično igro prikazal Tič Boštjan, ki je po tie-breaku premagal enega izmed favoritov za najvišja mesta v četrti ligi Derenčini Roka. To pa ni bila edina zmaga za Boštjana v tem vikendu – premagal je namreč tudi Janec Saša. Prav tako pa je dve zmagi dosegel Golob Matej – boljši je bil od Tofolini Domna ter Kokalj Staneta.  Lebinger Miha je bil boljši od Kaplja Sama. Brez zmage pa v tem vikendu nista ostala niti Kokalj in Derenčini, saj sta slavila v svojih drugi dvobojih.

 

Tudi v peti ligi imamo igralca, ki je v tem vikendu dosegel dve zmagi in sicer Razpotnik Gregorja. Boljši je bil tako od Razpotnik Aleša kot tudi od Razoršek Jožeta. Novo zmago v tej sezoni pa je dosegel tudi Rojšek Luka – boljši je bil od Razpotnik Aleša.