Rekreativni tenis

Ašič Alojz dobil derbi z Novak Primožem

zimska ligaTa vikend se je v prvi ligi odigral derbi Ašič- Novak. Po napeti tekmi polni preobratov in odličnih točk je po podaljšani igri letošnji derbi pripadel Ašiču. Tudi Đukič Saša je z napadalno igro z rezultatom 9 proti 5 dosegel pomembno zmago proti vedno neugodnemu in 'našpičenemu' Marjanu Končarju. Uranič je bil tokrat boljši od Cirarja, Guna pa od Bizjaka.

 

V drugi ligi je bil Sili Edi boljši od Kozlevčar Bojana z rezultatom 9:5. Z identičnim rezultatom pa je Todorovič Simon ugnal Koprivnikar Matjaža. Prav tako je novo zmago zabeležil Kokalj Igor, ki je bil tokrat boljši od Drnovšek Aca. Rozina Srečo ni prizanesel prijatelju Špehar Andreju in mu je 'zavezal kar kravato'. Več kot eno igro pa ni uspelo iztržiti Bučar Anžetu v tekmi z Pantar Alešem.

 

V tretji ligi v tem krogu večjih presenečenj ni bilo. Hvala Franc ter Kralj Franci sta opravičila vlogo favoritev in ugnala svoja nasprotnika. Prav tako je novo zmago dosegel Poglajen Andrej, ki je bil boljši od Pavlič Nika. Rozina Janez je z rezultatom 9 proti 6 ugnal Detič Mateja, Podbregar Miloš pa z rezultatom 9 proti 3 Mali Marjana. Vrtačnik Gregor pa je v večernem sobotnem dvoboju ugnal Pavli Alberta.

 

V četrti ligi se je v tem vikendu odigrala nekoliko manj dvobojev. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju Meterc – Košir. Novi dve točki za rekreativno lestvico je uspelo vknjižiti slednjemu. Lebinger Miha pa je bil z rezultatom 9 proti 2 boljši od Cirar Nejca.

 

V peti ligi je Rojšek Luka odigral v tem vikendu kar 3 dvoboje. Uspešen je bil proti Razpotnik Gregorju ter Jamšek Janiju, premoč pa je moral z rezultatom 9 proti 6 priznati Razoršek Jožetu. Prav tako pa je Razpotnik Gregor zabeležil novo zmago v dvoboju proti Jamšek Janiju. Odigrala pa sta se tudi že dva dvoboja drugega dela pete lige. In sicer Zupančič je ugnal Mittonija ter Josipovič je bil boljši od Dreva.