Rekreativni tenis

Marčevski ligaški vikend

zimska ligaVlogo favorita je v svojem dvoboju opravičil Uranič Denis, ki je z rezultatom 9:3 premagal Kaplan Boštjana. Dve zmagi je v tem vikendu zabeležil 'stari maček' Guna Branko. Boljši je bil od Cirar Zdravka ter Garantini Sergeja. Novo zmago je v tej sezoni zabeležil tudi Južnik Božidar, ki je tokrat v tesnem dvoboju z rezultatom 9:7 premagal Garantini Sergeja.

Štrus Dušan je bil boljši od Kogovšek Boštjana, Ašič Alojz pa od Sever Grega. Presenetil pa je tudi Bizjak Tomo, ki je v podaljšani igri ugnal Đukič Sašo.

 

V drugi ligi je Pantar Aleš gladko ugnal Kreča Roka – rezultat 9:2. Dve zmagi je zabeležil Podobnik Jan, ki je bil boljši od Bric Bojana ter od Bučar Anžeta. Novo zmago v tej sezoni je zabeležil tudi Špehar Andrej, ki je z rezultatom 9:2 ugnal Kogovšek Toneta. Rozina Srečo pa je dobil derbi proti Sili Ediju. Rezultat 9:4.

 

V tretji ligi se je v tem vikendu zaradi poškodb igralcev odigralo nekoliko manj dvobojev. Simič Dejan je gladko ugnal Muzlovič Dušana in tako še povečal prednost na lestvici. Novo zmago pa je zabeležil tudi Kralj Franci, ki je premagal Podbregar Miloša.

 

Odlično igro je v tem krogu prikazal Lebinger Miha, ki je z rezultatom 9:2 premagal Meterc Borisa. Prav tako še naprej dobro formo kaže tudi Tič Boštjan – tokrat je bil boljši od Kaplja Sama. Lazar Andraž še naprej suvereno zmaguje. Jancu v tekmi z njim ni supelo iztržiti več kot dve igri. Po poškodbi pa se je na teniške terene vrnil tudi Orehek Simon, ki je premagal Zore Dejana. Dve zmagi proti Kaplja Samu ter Grošelj Dejanu pa je zabeležil Golob Matej.

 

Kudra Sandi je bil z rezultatom 9:6 boljši od Razpotnik Aleša v tekmi rednega dela in tako dosegel lepo zmago. Čestitamo. V drugem delu tekmovanja pa je Razoršek Jože po podaljšani igri ugnal Jamšek Janija. Gregor Razpotnik je bil tokrat boljši od Josipovič Gorana, Iztok Zupančič pa od Damirja Čehiča.