Rekreativni tenis

Zadni marčevski vikend 2015

zimska ligaNajvečji derbi tega vikenda med Primožem Novakom ter Blažem Rozmanom je bil zaradi bolezni prvega odpovedan. Novo gladko zmago je dosegel Uranič Denis, ki je Bizjak Tomu prepustil le eno igro. Po poškodbi se je na teniška igrišča vrnil Ahčin Aleš, ki pa je tokrat moral priznati premoč Guna Branku.

Slednji je namreč slavil z 9:7. Prvo zmago je v letošnji sezoni dosegel Garantini Sergej, ki je z 9:4 ugnal Cirar Zdravka. Naslednji dan pa je Garantini izgubil z 9:7 proti Kogovšek Boštjanu. Presenečenje v prvi ligi je pripravil tudi Smrkolj Damjan, ki se je vrnil po bolezni in takoj ugnal Štrus Dušana.

 

V drugi ligi je Kovačič Jernej 'zavezal kravato' Koprivnikar Matjažu. Pantar Aleš pa Kogovšek Tonetu ni prepustil več kot dve igri. 'El clasico' druge lige med Izlakar Iztokom in Bric Bojanom je po napetem dvoboju v podaljšani igri dobil slednji, ki ima tako pravico do hvaljenja do naslednjega leta, ko bo imel v novi sezoni Iztok priložnost za revanšo.

 

V tretji ligi je bil ta vikend polovično uspešen Damijan Rovšek. Premagal je Ljubisavljevič Nenada, a izgubil proti Detič Mateju. Jurjec Jure je bil boljši od Vrtačnik Gregorja z rezultatom 9:6, Simič Dejan pa od Hvala Franca z rezultatom 9:5. Novo zmago je dosegel tudi Podbregar Miloš, ki je bil tokrat boljši od Poglajen Andreja.

 

V četrti ligi sta v tem vikendu dobesedno 'harala' Fritz Zdenko in Kokalj Stane. Imela sta po tri tekme in trikrat sta oba zmagala. Zdenko je bil boljši od Derenčini Roka, Zore Dejana ter Orehek Simona. Stane pa je bil boljši od Lebinger Mihe, Grošelj Dejana ter Meterc Borisa. Bravo Zdenko, Bravo Stane!!! Vikend pa ni bil preveč uspešen za do tega vikenda še neporaženega Lazar Andraža. Moral je namreč priznati premoč dvema, in sicer Vidic Darku ter Golob Mateju. Cirar Nejc je z rezultatom 9:5 ugnal Kaplja Sama, Janec Sašo pa z rezultatom 9:6 Tofolini Domna.

 

V peti ligi sta bila odigrana še zadnja dva srečanja prvega dela. Jamšek Jani in Mittoni Tadej sta premagala Kudra Sandija. V drugem delu je trenutno še neporaženi Iztok Zupančič ugnal Drev Grega. Mitja Žibert je bil z rezultatom 9:7 boljši od Razpotnik Aleša.