Rekreativni tenis

Velikonočni vikend

zimska ligaV prvi ligi je ta vikend rekorder po odigranih tekmah vsekakor Smrkolj Damjan, ki se je po bolezni vrnil v ligaško dogajanje. Premagal je Guna Branka ter Štrus Dušana, a moral je priznati premoč Južnik Božu, Kogovšek Boštjanu ter Kaplan Boštjanu.

Končar Marjan je po napetem dvoboju z rezultatom 9:7 ugnal Ahčin Aleša, Štrus Dušan pa je bil boljši od Sever Grega. Odlično igro je v tem krogu prikazal tudi Cirar Zdravku, ki je premagal neugodnega Končarja z rezultatom 9:7. Vlogo favorita je upravičil tudi Uranič Denis, ki je bil boljši od Štrus Dušana.

 

Tudi v drugi ligi se je v tem vikendu odigralo veliko tekem. Dve zmagi je kljub napornemu petkovemu turnirju, ki ga je organiziral zabeležil Zapotnik Goran. Boljši je bil od Kozlevčar Bojana in Bric Bojana. Drnovšek Aco je bil boljši od Koprivnikar Matjaža, a vseeno je moral priznati premoč Kovačič Jerneju ter Podobnik Janu. Z odlično igro je Rozina Srečo ugnal Podobnik Jana. Še vedno neporažen ostaja Sirše Izidor – tokrat je bil boljši od Kogovšek Toneta. Pantar Aleš je ugnal Izlakar Iztoka, Kozlevčar Bojan pa je bil boljši od Kogovšek Toneta.

 

V tretji ligi je v tem vikendu največ tekem odigral Rovšek Damijan, ki je bil boljši od Hvala Franca ter Poglajen Andreja – izgubil pa je svoj tretji dvoboj proti Rozina Janezu. Podbregar Miloš je z rezultatom 9:4 premagal Muzlovič Dušana, Rozina Janez pa je bil z enakim rezultatom boljši od Mali Marjana. Kelava Mario, ki je bil favorit v dvoboju, je premagal Ljubisavljevič Nenada. Gregor Vrtačnik je bil boljši od Pavlič Nika, Poglajen Andrej pa od Detič Mateja.

 

Odlično formo in uspehe v zasebnem življenju pa v zadnjem času prikazuje Darko Vidic, ki kar žari od energije. Ne samo, da je v tem tednu magistriral – ampak zabeležil je tudi dve veliki ligaški zmagi. Premagal je do sedaj še neporaženega Golob Mateja in Cirar Nejca. Bravo Darko, kar tako naprej!!! Cirar Nejc je v svojem drugem dvoboju po podaljšani igri premagal Orehek Simona. Orehek pa je bil v tem krogu boljši od Košir Tomaža. Polovično uspešen je bil tokrat tudi Kokalj Stane – premagal je namreč Janec Saša ter izgubil z Derenčini Rokom. Rok pa je v tem vikendu zabeležil še zmago nad Lebinger Mihom.

 

V peti ligi sta se odigrala dva dvoboja drugega dela tekmovanja. Gregor Drev je 'zavezal kravato' Mittoni Tadeju. Zupančič Iztok je bil z rezultatom 9:6 boljši od Razpotnik Gregorja.