Rekreativni tenis

Kokalj Igor poskrbel za presenečenje vikenda

zimska ligaDefinitivno je za presenečenje 3. igralnega vikenda poskrbel novinec v prvi ligi Kokalj Igor, ki je z rezultatom 9:1 ugnal favoriziranega Uranič Denisa. Igor je s tem dokazal, da si res zasluži uvrstitev v prvo ligo ter, da bo prava popestritev lige.

Tokrat ne najbolj pripravljeni Uranič, pa je tako po več kot 30 tekmah lige brez poraza, prvič moral priznati premoč nasprotniku. Primož Novak je bil pričakovano z rezultatom 9:4 boljši od Damjana Smrkolja, Alojz Ašič pa od Boštjana Kaplana. Vedno neugodni Dušan Štrus se ni pustil presenetiti in je ugnal povratnika v prvo ligo Kovačič Jerneja. Končar Marjan pa je bil v tokrat sezoni boljši od Ahčin Aleša.

 

V drugi ligi je bil Drnovšek Aco boljši od Rovšek Damijana z rezultatom 9:4. Savšek Janez je ugnal Kozlevčar Bojana, Smrkolj Alojz pa Kelava Maria. Prepričljivo zmago je zopet zabeležil Sili Edi, ki je premagal Kogovšek Toneta. Dve točki za lestvico pa je z zmago proti Koprivnikar Matjažu vknjižil tudi Špehar Andrej.

 

Kaže, da jutranji termin igranja ustreza Poglajen Andreju, ki je gladko ugnal Fritz Zdenkota. Meterc Boris je bil boljši od Košir Tomaža, Tič Boštjan pa od Lebinger Mihe. Po poškodbi se je z zmago v ligaško sezono vrnil tudi Derenčini Rok, ki je bil boljši od Zore Dejana. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi Pavli Albert in Torkar Andrej, slavil je slednji. Hvala Franc pa je bil tokrat z rezultatom 9:3 boljši od Muzlovič Dušana.

 

Kar dve zmagi je dosegel v tem vikendu Rekanovič Nermin. Jerič Grega je bil z rezultatom 9:4 boljši od Kudra Sandija, Ribič Miha pa z rezultatom 9:2 od Grošelj Dejana. Šimunovič Mladen je gladko ugnal Razpotnik Aleša. Zbrano igro pa je v tem krogu pokazal tudi Žibert Mitja, ki je bil boljši od Rojšek Luke. Po poškodbi se je v letošnji sezoni z zmago vrnil tudi Klopčič Matej. Novi dve točki pa je s suvereno zmago 9:1 dosegel tudi Bukovec Zlatko.