Rekreativni tenis

Zadnji novembrski in prvi decembrski vikend

zimska ligaKokalj Igor še naprej prikazuje odlično igro v prvi ligi – tokrat je po podaljšani igri ugnal neugodnega Štrus Dušana. A kljub odlični igri Kokalja je dvoboj prvoligaških novincev Kokalj - Pantar, dobil slednji.

Odlično formo v letošnjem letu prikazujeta tudi Novak Primož ter Ašič Alojz, ki še naprej ostajata neporažena. Đukič Saša je bil boljši od Kaplan Boštjana, ki pa je v zadnjem novemberskemu vikendu ugnal Rozman Blaža, ki se je lansko sezono vse do konca boril za mesto prvaka.

 

V drugi ligi je Kogovšek Tone ugnal Savšek Janeza ter Kralj Francija. Formo pa je v zadnjih dveh vikendih očitno našel tudi Kozlevčar Bojan, ki je bil boljši od Simič Dejana ter Kralj Francija. Zapotnik Goran pa tokrat ni »šparal« dvojega nasprotnika Drnovšek Aca in mu »zavezal kravato«. Kelava Mario je bil boljši od Špehar Andreja, ki pa je v naslednjem vikendu premagal Detič Mateja z rezultatom 9:6. Rovšek Damijan je bil tokrat boljši od Koprivnikar Matjaža.

 

V tretji ligi letos odlično igro prikazuje novinec iz Vač Tič Boštjan, ki melje nasprotnike kot za šalo. Tokrat je bil boljši od Torkar Andreja ter Zore Dejana. Borbeni Derenčini Rok, ki se je na teniška igrišča vrnil po poškodbi roke je v podaljšani igri ugnal Kokalj Staneta. Košir Tomaž je bil boljši od Mali Marjana, Muzlovič Dušan pa od Lebinger Mihe in Poglajen Andreja.

 

V četrti ligi je svoj rojstni dan z zmago proslavil Jamšek Jani, ki je po podaljšani igri ugnal Razoršek Jožeta. Odlično igro v četrti ligi še naprej prikazujeta Rekanovič Nermin ter Drev Grega. Perišič Milanu so se obrestvali treningi saj je takoj zabeležil zmago in dve točki za lestvico nad Krajišič Tadejom. Zmage so zabeležili še Šimunovič Mladen, Ribič Miha, Avbelj Igor, Jerič Grega in Grošelj Dejan.

 

Prav tako pa se je začela igrati tudi liga 50+. Dve zmagi je dosegel neugodni ter vrhunsko motivirani bivši prvoligaš Branko Guna, ki je bil boljši od Poglajen Andreja in Kirm Ferdota.