Rekreativni tenis

Drugi vikend v decembru

zimska ligaNovo prvoligaško zmago je dosegel Pantar Aleš, ki je bil tokrat boljši od Kogovšek Boštjana. Đukič Saša in Alojz Ašič sta zabeležila suvereni zmagi in nove 2 točki za lestvico.

Dvoboj »borbenih in nepopustljivih« med Končarjem in Kaplanom, je dobil slednji z rezultatom 9:4. Še naprej pa brez poraza ostaja Novak Primož, saj je z rezultatom 9 proti 4 ugnal Kovačič Jerneja.

 

V drugi ligi se je v tem vikendu odvil »derbi za najvišja mesta« med Simič Dejanom in Smrkolj Alojzem. Po veliki borbi in tekmi polni preobratov je slavil slednji z rezultatom 9:7.

 

V tem vikendu se je največ tekem odvilo v tretji ligi. Še naprej odlično igro prikazujeta Tič Boštjan ter Derenčini Rok, saj sta oba zabeležila novi zmagi. Mali Marjan je bil boljši od Muzlovič Dušana, naš »Jupiter« Vidic Darko pa od Zore Dejana. Novi dve točki za lestvico pa sta zabeležila tudi Fritz Zdenko in Meterc Boris.

 

V četrti ligi so slavili Žibert Mitja, Šimunovič Mladen, Avbelj Igor, Drev Gregor, Rekanovič Nermin in Ribič Miha. Vsi izmed njih so zabeležili dokaj gladke zmage in nasprotniku niso dopustili presenečenja.