Rekreativni tenis

Prvi vikend v letu 2016

zimska ligaV prvem letošnjem vikendu se je zaradi ponovoletnega vzdušja in snežnih razmer odigralo nekoliko manj dvobojev. Še naprej odlično igro prikazuje Novak Primož, ki je z rezultatom 9:0 ugnal Sever Grega. Prav tako pa brez poraza še naprej ostaja Ašič Alojz. Po podaljšani igri je bil Končar Marjan boljši od Kaplan Boštjana. Dva dvoboja je v tem vikendu odigral Štrus Dušan in zabeležil polovični uspeh.

 

V drugi ligi je Izlakar Iztok po napetem dvoboju slavil nad Kozlevčar Bojanom. Zmage pa sta zabeležila še Bric Bojan in Smrkolj Alojz.

 

Borbeni Mali Marjan je s »triki ata-lige« presenetil in prvi poraz v sezoni zadal Tič Boštjanu. Po dve zmagi sta v tem vikendu dosegela Košir Tomaž in Derenčini Rok. Zmago in novi dve točki za lestvico pa so vknjižili še Podbregar Miloš, Lebinger Miha, Kokalj Stane in Vidic Darko.

 

Definitivno se Milanu Perišiču jutranji treningi zelo dobro poznajo – saj je zabeležil novo zmago. Boljši je bil od Jamšek Janija. Kar tri dvoboje in tri zmage je v letu 2016 že nanizal Rekanovič Nermin. Bravo Nermin. Šimunovič Mladen je bil boljši od Janec Saša, Klopčič Matej pa od Avbelj Igorja. Prvi vikend v novem letu pa je bil zmagovalen še za Drev Grega, Razpotnik Aleša ter Obolnar Žigo.