Rekreativni tenis

Februarski vikend

zimska ligaV prvi ligi še naprej odlično formo prikazuje Novak Primož, ki je brez večjih težav ugnal Bizjak Tomota. Rozman Blaž je bil z rezultatom 9 proti 1 boljši od Kovačič Jerneja. Podaljšana igra pa je določila zmagovalca v paru Sever Grega in Pantar Aleš – slavil je slednji.

 

V drugi ligi je bilo ta vikend odigranih veliko dvobojev. Kelava Mario je ugnal Rovšek Damijana, Kralj Franci je z rezultatom 9 proti 6 ugnal Špehar Andreja, z enakim rezultatom pa je bil Kozlevčar Bojan boljši od Zapotnik Gorana. Očitno je Dejan Simič prebolel poraz iz preteklega tedna proti Kelava Mariu, saj je Detič Mateju prepustil le eno igro. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Savšek Janezom in Drnovšek Acom. Več zbranosti v ključnih trenutkih je pokazal Drnovšek in vpisal novo zmago za lestvico. Savšek je na svoji 9 tekmi v drugi ligi odigral že tri tie-breake in kot se z novinca spodobi - vse tri izgubil. Zmagi pa sta v tem vikendu zabeležila tudi Sili Edi in Smrkolj Alojz.

 

Dve tekmi je v tretji ligi odigral Kokalj Stane in zabeležil 100% uspeh. Premagal je Orehek Simona ter Torkar Andreja. V tem vikendu pa ni bil uspešen Košir Tomaž, ki je moral priznati premoč Poglajen Andreju in Muzlovič Dušanu. Zopet pa je »haral« Mali Marjan – tokrat je bil boljši od Lebinger Mihe.

 

V četrti ligi je Kaplja Samo premagal Jamšek Janija, Obolnar Žiga je bil boljši od Razpotnik Aleša. Odlično igro še naprej prikazujeta Drev Grega in Mittoni Tadej. Ta vikend sta namreč oba zabeležila novi zmagi za lestvico. Jerič Grega je z rezultatom 9 proti 1 ugnal Krajišič Tadeja. Novo zmago je zabeležil tudi Avbelj Igor.