Rekreativni tenis

Drugi vikend v februarju

zimska ligaV prvi ligi je dobro kazalo Kaplan Boštjanu, ki je proti Novak Primožu presenetljivo povedel z rezultatom 5:0. A Primož ni dopustil presenečenja in na koncu slavil z 9 proti 6. Končar Marjan je bil boljši od Sever Grege, Ašič Alojz pa je pričakovano zabeležil novo zmago nad Đukič Sašom.

Damjan Smrkolj je tokrat z rezultatom 9 proti 5 ugnal Ahčin Aleša. Novinec v prvi ligi Pantar Aleš je zabeležil novo zmago – tokrat je premagal Kovačič Jerneja.

 

V drugi ligi je tokrat odlično igro prikazal Janez Savšek – ni presenetil samo nasprotnika, ampak tudi sebe. Z rezultatom 9:1 je premagal Špehar Andreja. Zapotnik Goran je z rezultatom 9:5 premagal Kogovšek Toneta, z enakim rezultatom pa je bil Kozlevčar Bojan boljši od Drnovšek Acota. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Izlakar Iztokom in Rovšek Damijanom – slavil je slednji. Detič Matej je zabeležil novo zmago nad Kralj Francijem, Sili Edi pa je bil boljši od Kelava Maria. Simič Dejan je z rezultatom 9:3 premagal Koprivnikar Matjaža.

 

Mali Marjan še naprej ostaja »STRAH IN TREPET« favoritov tretje lige. Tokrat je ugnal Derenčini Roka. Meterc Boris je bil boljši od Fritz Zdenka, Tič Boštjan pa od Hvala Franca. Je pa imel Hvala Franc naporno tekmo proti Orehek Simonu, ki pa jo je dobil po podaljšani igri. Prav tako je podaljšana igra določila zmagovalca med Muzlovič Dušanom in Pavli Albertom. Slavil je Muzlovič.

 

V četrti ligi so nove zmage zabeležili Klopčič Matej, Avbelj Igor in Razoršek Jože. V podaljšani igri je Grošelj Dejan ugnal Žibert Mitjo. Obolnar Žiga pa je bil boljši od Perišič Milana.