Rekreativni tenis

Tretji vikend v febreuarju

zimska ligaSergej Garantini je v sobotni tekmi ugnal Đukič Saša, v nedeljo, pa je moral priznati premoč Pantar Alešu. Končar Marjan je očitno na treningih naučil preveč dobrih udarcev Kokalj Igorja, ki je Končarja na derbiju dokaj rutinirano ugnal z rezultatom 9:5. Končar napoveduje, da ima pod rokavom še nekaj potez, ki jih še ni pokazal Kokalju in za drugo leto napoveduje »revanšo«. Na zmagovalna pota se vrača Uranič Denis, ki je ugnal Sever Grego ter Kovačič Jerneja. Pomembno zmago je dosegel tudi Bizjak Tomo, ki je bil boljši od Smrkolj Damjana.

 

V drugi ligi sta rutinirani zmagi dosegla Simič Dejan in Sili Edi. Prvi je ugnal Špehar Andreja, Edi pa Zapotnik Gorana. Drnovšek Aco je bil boljši od Vrtačnik Gregorja, Bric Bojan od Rovšek Damijana, Kelava Mario pa od Vrtačnik Gregorja.

Brez napake je svojo drugo tekmo odigral Simič Dejan, ki je tokrat kar malo presenetljivo premagal Sili Edija rezultatom 9:4.

 

V tretji ligi zmagovalni pohod nadaljuje »ata ligaš« Mali Marjan, ki je ugnal Meterc Borisa. Polovično je bil uspešen Košir Tomaž. V prvi tekmi je bil boljši od Pavlič Nika, v drugi pa je športno priznal poraz Tič Boštjanu. V derbiju dveh veteranov-Andreja Poglajna in Kokalj Staneta je slavil slednji. Andrej že napoveduje povsem drugačen razplet v tekmi veteranov, ko bosta zopet prekrižala loparje. Lebinger Miha je bil boljši od Torkar Andreja, Hvala Franc pa od Pavli Alberta. Dve zmagi je dosegel Rok Derenčini. Boljši je bil od Muzlovič Dušana ter Fritz Zdenka.

 

V peti ligi je bilo v tem kolu odigranih 11 tekem. Večjih presenečenj tokrat ni bilo.

 

Ligi 50+ se je pridružil Zdravko Cirar, ki je odigral prvo tekmo. Brez večjih težav je ugnal Kokalj Staneta z rezultatom 9:2.