Rekreativni tenis

Derbi sezone Denisu Uraniču

zimska ligaV soboto se je odigral derbi prve lige med Novak Primožem in Uranič Denisom. V letošnji sezoni je boljšo pripravljenost prikazal slednji in pred polnimi tribunami Teniškega kluba As slavil z rezultatom 9:3. Začetek tekme je bil dokaj izenačen, nato pa je Primož popustil in zmage se je veselil Denis, ki napravil velik korak do ubranitve naslova. V igro za prvaka pa se še vedno lahko umeša Ašič Alojz, ki lahko z morebitno zmaga nad Denisom zaplete končni razpored v prvi ligi.

Uranič pa je bil uspešen tudi v svoji drugi tekmi proti Kogovšek Boštjanu. Prav tako pa je dve zmagi v tem vikendu dosegel tudi Štrus Dušan. Ahčin Aleš je z rezultatom 9:4 ugnal Kogovšek Boštjana, Rozman pa je bil boljši od Južnik Boža. Nove zmage sta v tem vikendu dosegla tudi Kaplan Boštjan ter Smrkolj Damjan.

 

V drugi ligi je zmagovalca v tekmi Izlakar-Kelava določila šele podaljšana igra. Z rezultatom 7:2 je slavil Kelava. Kogovšek Tone je bil boljši od Drnovšek Aca, Simič Dejan pa od Bric Bojana. Dve tekmi je v tem vikendu odigral Vrtačnik Grega. V prvi tekmi je kar malo presenetljivo ugnal Zapotnik Gorana, medtem ko je v drugi tekmi izgubil proti Detič Mateju. Špehar Andrej je z rezultatom 9:4 premagal Izlakar Iztoka. Med tednom se je odigrala tekma Zapotnik-Bric. Kljub udaranem začetku izkušenega Gorana, povedel je namreč z rezultatom 4:0, se je Bojan zbral in "primrznil" Gorana na osvojenih štirih igrah. Torej velika zmaga za Bojana 9:4.

 

Po poškodbi odlično igro prikazuje Pavlič Niko. Tokrat je bil z rezultatom 9:4 boljši od Tič Boštjana. Bravo Niko, lepa zmaga. Zopet je dve zmagi dosegel Zupančič Iztok – boljši je bil od Kokalja in Lebingerja. Prav tako pa je dve zmagi in nove štiri točke za lestvico v tem vikendu zabeležil Podbregar Miloš. Zmagi sta dosegla še Muzlovič Dušan ter Mali Marjan.

 

V četri ligi sm zmage dosegli Mittoni Tadej, Klopčič Matej, Obolnar Žiga, Drev Grega, Ribič Miha ter Razoršek Jože. Seveda pe je treba poudariti, da je v tem vikendu slavil tudi Jamšek Jani – z rezultatom 9:6 je ugnal Krajišič Tadeja.