Rekreativni tenis

Uranič vse bližje naslovu prvaka prve lige

zimska ligaV prvi ligi se je v tem vikendu odigral še en derbi, in sicer med Ašič Alojzem ter Uranič Denisom. Slavil je slednji z rezultatom 9:6. S to zmago je Denis vse bližje osvojitvi naslova prvaka letošnje prve lige. Odlično igro sta ta vikend prikazala Rozman Blaž in Kogovšek Boštjan, ki sta zabeležila novi zmagi.

Kar dve težki tekmi je v tem vikendu odigral Smrkolj Damjan. Najprej je v podaljšani igri ugnal Garantini Sergeja, nato pa še z rezultatom 9:7 Južnik Boža. Južnik Božo, pa je imel več sreče v tekmi proti Ahčin Alešu, kjer je slavil po podaljšani igri.

 

V drugi ligi se je v tem vikendu odigrala samo ena tekma. Vrtačnik Gregor je bil boljši od Kogovšek Toneta. Rezultat 9:6.

 

Vidic Darko.... še naprej ostaja neporažen. Tokrat je bil boljši od Podbregar Miloša. Fritz Zdenko je v tem vikendu odigral dve tekmi in zabeležil polovičen uspeh. Enak izkupiček kot Zdenko, pa je v dveh tekmah zabeležil tudi Zupančič Iztok. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Poglajen Andrejem ter Tič Boštjanom. Več zbranosti je pokazal slednji, ki tako še naprej ostaja v boju za najvišja mesta v tretji ligi.

 

V četrti ligi je bil vikend uspešen za Grošelj Dejana, ki je zabeležil dve zmagi. Zmagala pa sta tudi Razpotnik Aleš in Mittoni Tadej.