Rekreativni tenis

Drugi tekmovalni vikend sezone 2016 / 2017

zimska ligaSmrkolj Alojz je tudi v drugem vikendu dokazal, da si zasluži mesto med prvoligaši. Tokrat je bil z rezultatom 9:2 boljši od Kaplan Boštjana. Štrus Dušan in Ašič Alojz bosta kot vse kaže v boju za vrh tudi v letošnji sezoni, saj sta oba gladko opravila s svojima tekmecema. Končar Marjan je na tekmi proti novincu Simič Dejanu dokazal, da nekaj štejejo tudi prvoligaške izkušnje in zabeležil zmago z rezultatom 9:7. Smrkolj Damjan je bil tokrat boljši od Kokalj Igorja, Južnik Božo pa od Kovačič Jerneja.

 

Kelava Mario je v tem krogu pokazal odlično igro in premagal Kalšek Klemna. Derenčini Rok se je veselil zmage nad Drev Gregom, Kozlevčar Bojan pa je bil boljši od Rovšek Damjana. Kogovšek Tone je s svojo napadalno igro z rezultatom 9:5 premagal Kralj Francija. Tič Boštjan je prikazal odlično igro proti izkušenejšemu Rozina Sreču, a se na koncu ustavil pri sedmih osvojenih igrah. Praznik Marko je bil boljši od Zupančič Iztoka z rezultatom 9 proti 3.

 

V tretji ligi bi ta vikend lahko poimenovali: Vikend novincev! Zmage so namreč zabeležili Ribič Miha, Mittoni Tadej, Klopčič Matej ter Begič Jasmin. Bravo Fantje! Poglajen Andrej je vztrajal do konca in kljub začetnemu zaostanku na koncu slavil proti Zore Dejanu. Torkar Andrej je bil boljši od Fritza, Muzlovič pa od Avblja.

 

V četrti ligi je novo zmago zabeležil Perišič Milan. Kudra Sandi je gladko opravil z Jamšek Janijem, Krištof Matej pa je bil boljši od Ravnikar Matica. Prava drama pa se je odvijala na tekmi med Omahen Boštjanom ter Razpotnik Alešom – na koncu je po podaljšani igri slavil slednji. Zmago in dve točki za lestvico sta dosegla še Obolnar Žiga ter Bukovec Boštjan. Tekma med Grošljem ter Kapljo se je končala z predajo, saj se je Kaplja poškodoval.