Rekreativni tenis

Pester decembrski vikend

zimska ligaPo premoru dveh vikendov, zaradi turnirjev pod okriljem Teniške zveze Slovenije, se je ligaško tekmovanje zopet vrnilo na stare tire. Vikend je bil izredno uspešen za Garantini Sergeja, ki je ugnal Smrkolj Alojza ter Bric Bojana. Nobenega presenečenja nista dopustila niti favorita za najvišja mesta Ašič Alojz ter Uranič Denis.

Ašič je bil boljši od Kokalj Igorja, Uranič pa je Kaplan Boštjanu »zavezal kravato«. Napet je bil dvoboj med Kovačič Jernejem ter Smrkolj Damjanom, z rezultatom devet proti sedem je slavil slednji. Dušan Štrus je bil boljši od Kogovšek Boštjana.

 

V drugi ligi še naprej pridno vpisuje zmage Rozina Srečo. Kozlevčar Bojan je bil boljši od Zupančič Iztoka, Kalšek Klemen pa od Tič Boštjana. Praznik Marko je z rezultatom 9:6 ugnal Kelava Maria. Zmaga sta zabeležila še Kogovšek Tone ter Kralj Franci.

 

Odlično igro v tretji ligi še naprej prikazujejo Kokalj Stane, Klopčič Matej in Poglajen Andrej, ki so zabeležili nove zmage. Mittoni Tadej je z rezultatom 9:2 ugnal Fritz Zdenka. Vikend pa ni bil najbolj uspešen za Cirar Nejca, ki je moral priznati premoč Mittoni Tadeju ter Mali Marjanu. Muzlovič Dušan je pokazal odlično igro in ugnal Ribič Miho, Lebinger Miha pa je bil boljši od Torkar Andreja.

 

V četrti ligi se je v tem tednu odigralo malo manj dvobojev. Po poškodbi se je v ligaško tekmovanje vrnil Bukovec Zlatko, ki je zabeležil dve gladki zmagi. Zmagi sta zabeležila tudi Bukovec Boštjan ter Perišič Milan. Napet pa je bil dvoboj med Jerič Gregom ter Ravnikar Maticem – po podaljšani igri je slavil slednji.