Rekreativni tenis

Božični vikend

zimska ligaTa vikend je zaradi praznovanja božiča tekmovanje v rekreativni teniški ligi As potekalo precej okrnjeno. Vendar pa to ne pomeni, da tekme niso bile zanimive na in ob igrišču. Izstopa predvsem prvoligaška tekma Končar-Bric. Do rezultata 8:8 in tie-breaka je tekma potekala brez zapletov, a se je vse spremenilo ob koncu tekme.

Vendar pa, kot se spodobi za izkušena igralca in ob pomoči vodje lige Janeza Savška in sodnika Aleša Ahčina sta igralca vendarle našla skupni jezik in se salomonsko odločila za ponovitev tie-breaka, v katerem pa je suvereno slavil Bric, ki je tako vpisal novo zmago.

 

V drugi ligi je Praznik Marko suvereno ugnal Janeza Savška. Več težav je imel Klemen Kalšek z Koprivnikar Matjažem, a vseeno slavil z 9:7. Blizu presenečenja proti favoriziranem Vidic Darku je bil Zupančič Iztok, a več od rezultat 9:6 mu ni uspelo. Vidic je še edini neporažen igralec v drugi ligi!

 

Božič je očitno naklonil srečo Kokalj Stanetu, ki je ta vikend slavil kar dve tekmi in to obe v tie-breaku. Boljši je bil od Torkarja in Mittonija. Slavila sta tudi Begič in Avbelj.

 

V četrti ligi so zmage vpisali dvakrat Ravnikar po enkrat pa Bukovec Boštjan in Bukovec Zlatko.