Rekreativni tenis

Božični turnir 2016 - novice

Tokrat se je na Božičnem turnirju zbrala zelo pisana udeležba tekmovalcev celo z mednarodno udeležbo. V treh predkrogih se je pomerilo preko 30 tekmovalcev. V nadaljevanje se je uvrstilo 16 igralcev, ki so zbrali največ točk. Po ponovnem žrebu parov je bilo jasno, da bosta mešane dvojice Uranič Denis – Regent Anja in Farkaš Alex – Kristan Karmen zelo visoko in ravno to se je tudi uresničilo, saj sta se omenjena para uvrstila v finale. A do uvrstitve v finale sta oba para morala pokazati vse svoje znanje saj so bili tudi ostali pari zelo kvalitetni.

Finale je potekalo brezkompromisno in »na nož«, kar sta občutila predvsem Uranič Denis in Anja Regent, ko je Farkaš proti njima »streljal« servis preko 190km/h. A kljub temu Alex v finalu ni osvojil nobene igre na svoj servis! Vendar pa sta Farkaš-Kristan v ključnih trenutkih prikazala več konstantnosti in slavila z rezultatom 7:5. V finalu, ki je bil gotovo eden najbolj kvalitetnih v zadnjih letih sta tako zmagala Karmen Kristan in Alex Farkaš. Čestitamo!

 

Analize tekem, igralcev, loparjev, strun in posameznih potez je kot po navadi trajalo še dolgo v noč.

 

Na koncu je Darko Vidic dokazal, da poleg tenisa zna tudi peti. Tisti, ki ste njegov pevski vložek zamudili si lahko posnetek ogledate spodaj.