Rekreativni tenis

Ligaški novoletni vikend

zimska ligaKljub prehodu iz starega v novo leto se je odigralo kar nekaj tekem. Ta vikend so tekme potekale v petek, soboto in ponedeljek. Vsem igralcem želimo v novem letu veliko zdravja in čimveč zmag na privatnem in športnem področju.

V prvi ligi je Smrkolj Alojz v tem vikendu odigral tri tekme in kar dvema nasprotnikoma je zavezal kravato, medtem ko se je moral za zmago nad Sili Edijem boriti v podaljšani igri. Kogovšek Boštjan je z rezultatom 9:5 ugnal Kaplan Boštjana, Igor Kokalj pa je bil boljši od Sever Grega. Zmago je zabeležil tudi Štrus Dušan, ki je premagal Simič Dejana.

 

V drugi ligi še naprej ostaja neporažen Darko Vidic, ki je po težkem dvoboju ugnal Kalšek Klemna z rezultatom 9:6. Kozlevčar Bojan je bil boljši od Zapotnik Gorana, Praznik Marko pa od Tič Boštjana. Odlično igro v tej sezoni prikazuje tudi Koprivnikar Matjaž, ki je ugnal Zupančič Iztoka in osvojil novi dve točki za lestvico. Zmagi sta v tem vikendu dosegla še Špehar Andrej ter Kalšek Klemen.

 

V tretji ligi še naprej odlično formo prikazuje Begič Jasmin, ki je zabeležil novo zmago. Petek pa je bil uspešen tudi za navezo Avbelj ter Torkar, saj sta oba premagala svoja nasprotnika. Novi zmagi pa sta na zadnji dan v letu zabeležila tudi Kokalj Stane ter Ribič Miha.

 

V četrti ligi se je odigralo kar nekaj dvobojev. Krištof Matej je bil boljši od Bukovec Zlatka z rezultatom 9 proti 5. Ravnikar Matic je premagal Perišič Milana, Razpotnik Aleš je bil boljši od Jamšek Janija. Zmage sta vknjižila še Bukovec Boštjan ter Žibert Mitja.