Rekreativni tenis

Prvi januarski vikend

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Končar Marjan je bil po težki tekmi z rezultatom 9:7 boljši od Sever Grega. Južnik je ugnal Kaplana, Ašič pa Đukiča. Odlično formo in da si zasluži mesto v prvi ligi je pokazal Bric Bojan, ki je z rezultatom 9:7 premagal Kogovšek Boštjana.

Vikend ni bil najboljši za Sili Edija, ki je izgubil proti Garantini Sergeju ter Kokalj Igorju. Prvo zmago v prvi ligi pa je vknjižil Simič Dejan, ki je bil boljši od Kovačič Jerneja.

 

V drugi ligi je potrebno poudariti presenečenje, ki ga je pripravil Tič Boštjan, ki je ugnal Vidic Darka z rezultatom 9:7 ter tako poskrbel, da v drugi ligi ni več neporaženega igralca. Malo moči pa je zmanjkalo Boštjanu v drugem dvoboju – izgubil je namreč proti Drnovšek Acu. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju med Drev Grego ter Zupančič Iztokom – na koncu je slavil slednji. Zmage so zabeležili še Kogovšek Tone, Praznik Marko, Savšek Janez ter Vrtačnik Grega. V težkem dvoboju med Kozlevčar Bojanom ter Rozina Srečom, je na koncu slavil Srečo z rezultatom 9:5.

 

V tretji ligi še naprej odlično formo prikazuje Klopčič Matej, ki je zabeležil novo zmago. Vikend pa je bil izredno uspešen tudi za Lebinger Miho, ki je zmagal v dveh dvobojih in vpisal nove 4 točke za letošnjo lestvico. Avbelj je bil boljši od Meterca, Torkar pa od Orehka. Zmage so zabeležili še Cirar Nejc, Begič Jasmin ter Podbregar Miloš.

 

V četrti ligi je dve tekmi igral Obolnar Žiga ter zabeležil polovični uspeh. Boljši je bil od Žibert Mitje, a izgubil proti Kudra Sandiju. Ravnikar Matic je z rezultatom 9:6 premagal Bukovec Zlatka. Tofolini Domen je bil boljši od Razoršek Jožeta, Bukovec Boštjan pa od Razpotnik Aleša. Novi zmagi sta zabeležila še Grošelj Dejan ter Jerič Grega.