Rekreativni tenis

Januarska vikenda

zimska liga

Presenečenje letošnje prve lige je definitivno Sergej Garantini, ki premaguje nasprotnike kot za šalo. Premagal je tudi favorita za najvišja mesta v letošnji sezoni Uranič Denisa. V zadnjem vikendu pa ni dopustil presenečenja in slavil še proti Kaplan Boštjanu ter Đukič Sašu. Uranič Denis je ugnal Kokalj Igorja in se mu tako maščeval za edini lanskoletni poraz, ko je osvojil prvo mesto.

Smrkolj Alojz pa je bil boljši od Kovačič Jerneja ter Smrkolj Damjana. Novinec v prvi ligi Bric Bojan je v zadnjih dveh vikendih zabeležil dve zmagi ter nove štiri točke za prvoligaško lestvico in se tako trenutno s šestimi zmagami nahaja na odličnem tretjem mestu. Bravo Bojan! Zmage v prvi ligi so zabeležili še Smrkolj Damjan, Kogovšek Boštjan, Kokalj Igor.

 

V drugi ligi v letošnjem letu odlično formo kaže Koprivnikar Matjaž, ki je bil boljši od Tič Boštjana – a proti izkušenemu ter z vsemu »žavbami« namazanemu Goranu Zapotniku ni imel možnosti. Zelo napeta je bila tekma med Vidic Darkom ter Kralj Francijem – na koncu je v podaljšani igri slavil slednji. Svojo formo je našel tudi Savšek Janez, ki je ugnal Drnovšek Aca ter Kralj Francija. Tri zmage je v zadnjih dveh vikendih zabeležil tudi Kalšek Klemen, ki tako ostaja vodilni na drugoligaški lestvici ter favorit za prehod v prvo ligo. Zmage so zabeležili še Kozlevčar Bojan, Praznik Marko, Rozina Srečo, Tič Boštjan ter Drnovšek Aco.

 

V tretjo ligo se je vrnil »borbeni« Jurjec Jure in v prvih tekmovalnih vikendih zabeležil dve zmagi in en poraz. Juretu želimo veliko zmag, veselih trenutkov in čim manj poškodb. Dve zmagi je zabeležil Podbregar Miloš, ki je bil boljši od Torkar Andreja ter od Jurjec Jureta. Begič Jasmin, ki velja za enega izmed favoritov tretje lige je gladko opravil z Fritz Zdenkom. Zmagali so še Ribič Miha, Avbelj Igor, Mittoni Tadej, Vidic Klemen ter Lebinger Miha.

 

V četrti ligi je bil uspešen Krištof Matej, ki je zabeležil dve zmagi. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju med Žibert Mitjo in Grošelj Dejanom – slavil je slednji. Zmage so vknjižili še Razoršek Jože, Bukovec Boštjan, Bukovec Zlatko in Kudra Sandi.