Rekreativni tenis

Februarski vikend 2017

zimska ligaV prvi ligi še naprej premaguje svoje nasprotnike eden izmed glavnih favoritov za naslov prvaka letošnje sezone Ašič Alojz. V tem krogu je bil z rezultatom 9:4 boljši od Sili Edija, ki pa je pokazal odlično igro. Novo zmago pa je dosegel novinec v prvi ligi Simič Dejan, ki je ugnal Južnik Boža. Dejan je po zmagi samozavestno napovedal, da ga do konca sezone nedo oddal nobene točke več in slavil same zmage. Kogovšek Boštjan je premagal Kovačič Jerneja – rezultat 9:4.

 

Vrtačnik Gregor še naprej prikazuje odlično igro – tokrat je bil boljši od Zapotnik Gorana. Težka je bila tekma med Kralj Francijem ter Kozlevčar Bojanom – na koncu je z rezultatom 9:7 slavil slednji. Zupančič Iztok je bi boljši od Kogovšek Toneta, Savšek Janez pa od Špehar Andreja. Odlično igro je prikazal tudi Darko Vidic, ki je ugnal izkušenega Rozina Srečota. Zanesljivo zmago proti Koprivnikar Matjažu je dosegel tudi Praznik Marko.

 

V tem krogu je bilo največ tekem odigranih v tretji ligi. Po bolezni se je na igrišča z zmago vrnil Poglajen Andrej, ki je bil boljši od Cirar Nejca. Polovični izkupiček je v tem vikendu dosegel Vidic Klemen. Boljši je bil od Zore Dejana, a izgubil proti Avbelj Igorju. Lepo zmago je dosegel tudi Torkar Andrej, ki je z rezultatom 9:5 ugnal Mittoni Tadeja. Podaljšana igra je določila zmagovalca v dvoboju Podrebagar- Muzlovič, slavil je slednji. Zmage so v tem vikendu dosegli še Ribič Miha, Begič Jasmin, Meterc Boris ter Jurjec Jure.

 

V četrti ligi je Bukovec Zlatko dosegel zmago proti Kudra Sandiju, Bukovec Boštjan pa je bil boljši od Kaplja Sama, ki se je po poškodbi vrnil v tekmovalni ligaški ritem. Novo zmago je po težki tekmi z rezultatom 9:7 vknjižil tudi Jerič Grega. Odlično je igral Krištof Matej, ki je premagal Omahen Boštjana. Zmagali so še Razoršek Jože, Grošelj Dejan ter Žibert Mitja.