Rekreativni tenis

Đukič Saša in Simič Dejan poskrbela za presenečenje

zimska ligaV prvi ligi je Đukič Saša v nedeljskem dvoboju poskrbel za enega izmed večjih presenečenj sezone, saj je ugnal lanskoletnega prvaka lige Uranič Denisa. Takoj za njim se je na igrišče podal Simič Dejan, ki poskrbel še za drugo presenečenje, ko je z rezultatom 9:5 ugnal Garantini Sergeja, ki je v letošnjem letu veljal za enega izmed favoritov. Torej Dejan zaenkrat drži obljubo o vseh dobljenih tekmah do konca sezone.

Presenečenja pa ni dopustil Ašič Alojz, ki je sicer po težki tekmi z rezultatom 9:6 ugnal Štrus Dušana. Sta pa bila v svojih drugih tekmah uspešna tako Garantini kot Uranič, ki nista dopustila še enega presenečenja v vikendu. Kaplan Boštjan je z rezultatom 9:2 ugnal Smrkolj Damjana.

 

V drugi ligi še naprej zmage vpisuje Praznik Marko, ki je bil v tem vikendu boljši od Vrtačnik Grega ter Kralj Francija. V svoji drugi tekmi pa je bil uspešen tudi Vrtačnik ter ugnal Detič Mateja. Grega je ta vikend torej zabeležil polovični uspeh. Kogovšek Tone je bil boljši od Drev Grega, Drnovšek Aco pa od Koprivnikar Matjaža. Odlično igro je prikazal Rozina Srečo, ki je gladko z rezultatom 9:1 ugnal Kalšek Klemna. Bravo Srečo. Vsi že z nestrpnostjo pričakujemo veliki derbi dveh veteranov druge lige, ki v letošnjem letu oba prikazujeta zastrašujočo formo. To sta lahko le Goran Zapotnik-ŽUTK in Srečo Rozina.

 

V tretji ligi odlično igro še naprej prikazuje Begič Jasmin – v tem vikendu je zabeležil dve zmagi. Avbelj Igor je z rezultatom 9:5 premagal Zore Dejana, Klopčič pa je gladko ugnal Muzlovič Dušana. Po težki tekmi je Podbregar Miloš ugnal Mittoni Tadeja. Prav tako pa se je bila izredno napeta tudi tekma Cirar:Lebinger – z rezultatom 9:7 je slavil slednji.

 

Vikend pa je bil izredno uspešen tudi za zelo zagnanega Perišič Milana, ki je zmagal kar dve tekmi. Boljši je bil od Grošlja ter Tofolinija. Bravo Milan! Zelo napeta in izenačena pa je bile tekma med Bukoveč Boštjanom ter Bukovec Zlatkom – v podaljšani igri je slavil slednji. Zmage so v tem vikendu dosegli še Ravnikar Matic, Žibert Mitja ter Obolnar Žiga.