Rekreativni tenis

Marčevska vikenda

zimska ligaV zadnjih vikendih se je v prvi ligi odvijalo kar nekaj zanimivih dvobojev. Seveda je potrebno izpostaviti tekmo med Ašič Alojzom ter Uranič Denisom – v letošnji sezoni je slavil slednji z rezultatom 9:3.

Denis je skozi celo tekmo nadziral potek srečanja in rutinirano vpisal novo zmago. Denis se s to zmago vrača v boj za prvaka lige. Vendar pa ima še vedno vse niti v svojih rokah Ašič, ki je do sedaj zabeležil le en poraz, Uranič pa ima že dve. Oba pa imata nasproti še nekaj neugodnih tekmem do konca sezone. Dve zmagi je zabeležil Štrus Dušan. Po dolgi odsotnosti zaradi poškodbe pa se je v prvoligaški ritem vrnil Ahčin Aleš in z odličnimi predstavami že zabeležil dve zmagi. Dve zmagi je zabeležil še neuničljivi Končar Marjan, ki je bil boljši od Sili Edija ter Južnik Boža. Litijski derbi Đukič-Simič je letos pripadel slednjemu z rezultatom 9:7. Nove točke za lestvico sta vknjižila tudi Kaplan Boštjan ter Južnik Božo.

 

V drugi ligi še kar naprej odlično igra Vidic Darko, ki je tako že vse bliže vstopu v prvo ligo. Bil je boljši od Drnovšek Aca, Savšek Janeza ter po podaljšani igri ugnal še Kogovšek Toneta. Gladki zmagi sta zabeležila tudi rutinerja Praznik Marko ter Zapotnik Goran, svojemu nasprotniku sta prepustila le po eno igro. Odlično letos še naprej igra Vrtačnik Grega, ki je bil boljši od Tič Boštjana, Kozlevčar Bojan pa je premagal Kogovšek Toneta. Tekma med Derenčini Rokom ter Tič Boštjanom se je končala v podaljšani igri, kjer je slavil slednji. Zmage so dosegli še Savšek Janez, Zupančič Iztok, Kralj Franci ter Drnovšek Aco.

 

V tretji ligi je v zadnjih dveh vikendih Podbregar Miloš slavil kar štirikrat – boljši je bil od Zore Dejana, Avbelj Igorja, Lebinger Mihe ter Meterc Borisa. Po dve zmagi pa sta v zadnjih vikendih vknjižila Muzlovič Dušan ter Ribič Miha. Tretjeligaši pa svarijo drugoligaše pred zelo neugodnim Klopčič Matejem, ki ima zaenkrat odlične možnosti za napredovanje v višjo ligo. Tokrat je bil v podaljšani igri boljši od neugodnega Jurjec Jureta. Zmagali so še Mittoni Tadej, Begič Jasmin, Lebinger Miha ter Zore Dejan.

 

Kar nekaj dvobojev se je odigralo tudi v četrti ligi. Po dve zmagi sta zabeležila Bukovec Boštjan ter Ravnikar Matic. Zmagali so še Kaplja Samo, Bukovec Zlatko, Kudra Sandi, Grošelj Dejan, Krištof Matej ter Perišič Milan.