Rekreativni tenis

Velikonočni vikend 2017

zimska ligaV prvi ligi se je v nedeljo odvijal » Zasavski Derbi« med Uranič Denisom ter Smrkolj Alojzem. Po težki borbi je letos slavil Smrkolj, ki se je tako na teniška igrišča po poškodbi vrnil na zmagoslavni način. Smrkolj si je s to zmago zagotovil visok položaj na lestvici. Štrus Dušan ter Sever Grega sta ugnala Kaplan Boštjana. Ahčin Aleš pa je bil z rezultatom 9:2 boljši od Končar Marjana.

 

V drugi ligi je podaljšana igra določila zmagovalca med Špehar Andrejom ter Tič Boštjanom – slavil je slednji. Vendar je bil Špehar uspešnejši v svojem drugem dvoboju, ko je ugnal Kogovšek Toneta. Zmagi in novi dve točki za lestvico sta zabeležila še Koprivnikar Matjaž ter Rovšek Damijan.

 

Ribič Miha je bil boljši od Jurjec Jureta, Lebinger Miha pa je ugnal Poglajen Andreja. Podbregar je s svojo napadalno igro ugnal Fritz Zdenka, Torkar Andrej pa je z rezultatom 9:5 premagal Muzlovič Dušana.

 

Po poškodbi se je v tekmovalni ritem vrnil Bukovec Zlatko, ki je premagal Grošelj Dejana. Kudra Sandi je bil boljši od Kaplja Sama, Ravnikar Matic pa od Omahen Boštjana. Žibert Mitja je bil z rezultatom 9:6 boljši od Tofolini Domna.