Rekreativni tenis

Prvi tekmovalni vikend v sezoni 2017-2018

zimska ligaVidic Darko je že v prvem krogu z odlično igro dokazal, da je zasluženo napredoval v prvo ligo. Premagal je namreč izkušenega prvoligaša Kokalj Igorja z rezultatom 9:5. Smrkolj Alojz je bil boljši od Južnik Boža, Ašič Alojz pa od Zapotnik Gorana. Kljub drugačnim napovedim Zapotnika, ki je napovedoval izenačen dvoboj, pa je bilo že po prvi odigrani točki jasno, da se tokrat nebo izšlo po Goranovih načrtih.

Alojz je slavil gladkih 9:2. Bric Bojan je z rezultatom 9:6 premagal Sili Edija, Kovačič Jernej pa je gladko ugnal novinca Savšek Janeza, ki je doživel surov sprejem v prvoligaško konkurenco, saj je bil Jernej za razred boljši nasprotnik.

 

V drugi ligi sta zmagi dosegla novinca Begič Jasmin ter Kovačič Tilen. Begič je ugnal Vrtačnik Grega z rezultatom 9:3, z enakim rezultatom pa je bil tudi Kovačič boljši od Zupančič Iztoka. Rovšek Damijan je premagal Koprivnikar Matjaža, Kogovšek Tone pa je bil z rezultatom 9:4 boljši od Podbregar Miloša. Podaljšana igra pa je določila zmagovalca v tekmi Muzlovič - Špehar, več zbranosti je pokazal Špehar in tako vknjižil prvo zmago v letošnji sezoni. Po poškodbi se je v tekmovalni pogon vrnil Kelava Mario in bil boljši od Tič Boštjana.

 

Tudi v tretji ligi je že v prvem krogu zmago dosegel novinec Bukovec Boštjan. Lebinger Miha je bil boljši od povratnika Smrekar Matjaža. Meterc Boris je po tesni tekmi premagal Fritz Zdenka, Detič Matej je zabeležil zmago nad Orehek Simonom z rezultatom 9:7.

 

V četrti ligi so slavili sami novinci, in sicer Novak Janez, Žižek Miha ter Bajde Matej.

 

Vsem tekmovalcem želimo veliko zmag, dobrih potez in čim manj poškodb v novi sezoni.