Rekreativni tenis

Drugi ligaški vikend brez presenečenj

zimska ligaV prvi ligi so gladke zmage dosegli favoriti za najvišja mesta Ašič Alojz, Smrkolj Alojz ter Uranič Denis. Odlično igro je prikazal Smrkolj Damjan, ki je Savšku » zavezal kravato«. Janez, ki v prvi ligi nikakor ne najde prave forme se bo letos očitno boril za »drobtinice« in obstanek v ligi. Novo zmago je dosegel novinec Darko Vidic, ki napoveduje že v prvi sezoni uvrstitev v sam vrh prve lige. Sili Edi je z odlično igro ter taktiko z rezultatom 9:5 ugnal neugodnega Končar Marjana.

 

V drugi ligi je zopet suvereno igro pokazal Begič Jasmin, ki je ugnal Derenčini Rok. Podaljšana igra je določila zmagovalca v derbiju Tič- Kogovšek, več izkušenj in zbranosti je pokazal slednji. Rozina Srečo je ugnal Koprivnikar Matjaža z rezultatom 9:2, Zupančič Iztok pa je bil boljši od Drev Grega. Med favorite v letošnji drugi ligi definitivno sodi tudi Kovačič Tilen, ki je nasprotniku Podbregar Milošu prepustil le eno igro. Rovšek Damijan je bil boljši od Muzlovič Dušana.

 

Fritz Zdenko je s svojimi natančnimi udarci ugnal Jerič Grego, Bukovec Zlatko pa je bil boljši Perišič Milana. Zmage se je v tem vikendu veselil tudi Torkar Andrej, ki je z rezultatom 9:6 premagal Detič Mateja. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi med Mittoni Tadejom ter Ravnikar Maticom – slavil je slednji. Zmage so dosegli še Jurjec Jure, Ribič Miha, Meterc Boris ter Bukovec Boštjan.

 

Derbi med prijateljema Bajde Matejem in Žižek Miho je dobil slednji z rezultatom 9:3. Za Miho je fantastičen začetek sezone, saj je po treh odigranih tekmah še vedno brez poraza. Klemenčič Simon je bil z rezultatom 9:4 boljši od Jere Janeza, Rojšek pa je ugnal Omahen Boštjana. V tem krogu sta novi dve točke za lestvico zabeležila tudi Kaplja Samo ter Razpotnik Aleš.