Rekreativni tenis

Prvi decembrski vikend 2017

zimska ligaAšič Alojz je odigral dve tekmi in gladko ugnal svoja nasprotnika. Boljši je bil od Kovačiča in Silija. Bric Bojan je po začetnem zaostanku uspel uloviti Savšek Janeza in je na koncu slavil z rezultatom 9:6. Vidic Darko je bil boljši od Simič Dejana, Južnik Božo pa od Kaplan Boštjana.

 

V drugi ligi je že drugo leto zapored Drnovšek Aco ugnal Kalšek Klemna. Dobro igro pa sta pokazala tudi Rozina Srečo ter Tič Boštjan, ki sta svojima nasprotnikoma pustila le tri igre. V podaljšani igri je Rovšek Damijan ugnal Podbregar Miloša, Kozlevčar Bojan pa je z rezultatom 9:7 premagal Derenčini Roka. Novi zmagi ter dve točki za lestvico sta zabeležila tudi Begič Jasmin ter Kovačič Tilen.

 

V tretji ligi je po težki tekmi v podaljšani igri uspelo Ravnikar Maticu streti borbenega Jurjec Jureta. Novo zmago je dosegel Torkar Andrej, ki je bil boljši od Meterc Borisa. Lebinger Miha je bil z rezultatom 9:6 boljši od Fritz Zdenka. Orehek Simon je ugnal Smrekar Matjaža. Z rezultatom 9:2 je bil Detič Matej boljši od Perišič Milana. Vidic Klemen je premagal Mittoni Tadeja. Rezultat 9:4.

 

Bajde Matej je dosegel zmago nad Razpotnik Alešem, Kudra Sandi pa je bil boljši od Jamšek Janija. Novak Janez je z rezultatom 9:7 premagal Ulčar Damjana. Z enakim rezultatom pa je tudi Jere Janez ugnal Pintarič Petra. Zmago je zabeležil tudi Klemečič Simon.