Rekreativni tenis

Peti ligaški vikend

zimska ligaV prvi ligi so po dve tekmi odigrali favoriti za najvišja mesta Ašič Alojz, Smrkolj Alojz ter Uranič Denis. Vsi so ostali neporaženi, a sta se Smrkolju Kovačič Jernej ter Končar Marjan odlično upirala. Uranič pa se je Kokalj Igorju maščeval za lanskoletni poraz. Prvo zmago med prvoligaši je dosegel Janez Savšek, ki je gladko ugnal Sili Edija. Podaljšana igra je določila zmagovalca med Vidic Darkom ter Garantini Sergejom – več zbranosti in novi dve točki za lestvico je vknjižil slednji. Kaplan Boštjan je bil z rezultatom 9:5 boljši od Kogovšek Boštjana.

 

V drugi ligi je Kalšek Klemen ugnal Kozlevčar Bojana, Kovačič Tilen pa je bil boljši od Rovšek Damijana. Tekmo velikega razika med neugodnim Rozina Srečom ter Begič Jasminom je z rezultatom 9:6 dobil Jasmin. Špehar Andrej je bil z rezultatom 9:4 boljši od Podbregar Miloša, Vratačnik Gregor pa je z enakim rezultatom ugnal Drnovšek Aca. Dve točki za lestvico sta vknjižila tudi Muzlovič Dušan ter Kogovšek Tone.

 

Meterc Boris je v podaljšani igri premagal Lebinger Miho. Derbi med prijateljema Torkar Andrejem ter Perišič Milanom – je to leto pripadel Torkarju. Ravnikar Matic je z rezultatom 9:3 premagal Grošelj Dejana, Jurjec Jure je ugnal Bukovec Zlatka z rezultatom 9:4. V tem vikendu so zmagali še Mittoni Tadej, Detič Matej ter Vidic Klemen.

 

Kudra Sandi je v tem vikendu odigral dve tekmi in izgubil samo eno igro. Bravo Sandi! Kaplja Samo je bil z rezultatom 9 proti 1 boljši od Jamšek Janija. Z enakim rezultatom pa je Klemenčič Simon ugnal Pintarič Petra. Podaljšana igra pa je določila zmagovalca v tekmi Jere Janez ter Bajde Matej – slavil je slednji.