Rekreativni tenis

6. tekmovalni vikend

zimska ligaV izenačeni tekmi med Kogovšek Boštjanom in Končar Marjanom je v prazničnem vzdušju svojo formo bolje izkoristil Boštjan in vpisal prve točke v letošnji sezoni. Kot na prvih dveh tekmah tudi na tokratni Zapotnik Goran ni uspel pokazati tistega kar zna in zopet je moral priznati premoč nasprotniku. Tokrat je bil z rezultatom 9:2 precej boljši Bojan Bric. Kljub temu Goranu ne zmanjkuje samozavesti in pogumno napoveduje, da bo v letu 2018 dosegel vsaj eno zmago.

Vidic Darko je nadigral Kovačiča z rezultatom 9:1. Smrkolj Alojz je v soboto dosegel zmago nad Smrkolj Damjanom, a je v nedeljo moral priznati prvi poraz proti Ašič Alojzu. V nedeljskem dvoboju je Uranič Denis ugnal Kaplan Boštjana.

 

Do konca je bila izenačena drugoligaška tekma med Drnovškom in Zupančičem, ki je slavil z 9:8. Lažje delo sta imlea Kalšek in Koprivnikar, ki sta ugnala Muzloviča oziroma Derenčinija. Begič je dobil dva dvoboja. Boljši je bil od Kogovška in Špeharja. Rozina je ugnal Kozlevčarja z rezultatom 9:2.

 

V tretji ligi je novo zmago dosegel bukovec Boštjan, ki v letošnji sezoni ostaja neporažen. Po težki tekmi je Mittoni Tadej z rezultatom 9:7 ugnal Detič Mateja. Jurjec Jure je bil boljši od Grošelj Dejana, Torkar Andrej pa od Smrekar Matjaža. Bukovec Zlatko je v tem krogu pokazal odlično igro in ugnal Meterc Borisa. Slavili so še Ravnikar Matic, Vidic Klemen ter Jerič Grega.

 

V četrti ligi je tokrat slavil Tofolini Domen, ki je bil z rezultatom 9:4 boljši od Pintarič Petra. Žižek Miha je ugnal Omahen Boštjana z rezultatom 9 proti 2. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi Kudra Sandi – Kaplja Samo, več zbranosti je pokazal slednji in zmagal z 7:3. Zmagali in dve točki za ligaško lestvico so vknjižili še Novak Janez, Kudra Sandi in Ulčar Damjan.