Rekreativni tenis

Prvi novoletni vikend

zimska ligaPrava drama se je odvijala v prvoligaški tekmi med Simič Dejanom ter Smrkolj Alojzem. Dejan je namreč vodil že 8:5 ter imel zaključno žogico, a Alojz ni dopustil presenečenja in slavil v podaljšani igri. Dve tekmi in polovični uspeh je zabeležil Kokalj Igor – bil je boljši od Kaplan Boštjana a izgubil od Garantini Sergeja. Novi zmagi sta vknjižila tudi Bric Bojan ter Ašič Alojz. Dobro igro pa je pokazal tudi Južnik Božo, ki je z rezultatom 9:6 ugnal Savšek Janeza.

 

Po daljši odsotnosti se je v drugo ligo vrnil Klopčič Matej in takoj zabeležil zmago nad Drev Gregom. Dve tekmi in dve zmagi je v tem krogu dosegel Begič Jasmin, ki tako še naprej ostaja favorit za najvišja mesta. Špehar Andrej je bil boljši od Derenčini Roka, Rozina Srečo pa od Rovšek Damijana. Podaljšana igra je določila zmagovalca med Drnovšek Acom ter Kogovšek Tonetom, slavil je slednji. Zasavski »derbi« med Kalšek Klemnom ter Zupančič Iztokom je dobil Iztok z rezultatom 9:6. Zmagala sta tudi Kozlevčar Bojan ter Kovačič Tilen.

 

V tretji ligi je bilo tokrat kar nekaj napetih tekem. Pohvaliti je treba Lebinger Miho, ki je v podaljšani igri ugnal Bukovec Boštjana. Prav tako pa je podaljšana igra določila zmagovalca med Smrekar Matjažom ter Mittoni Tadejom, slavil je slednji. Bukovec Zlatko je bil z rezultatom 9:6 boljši od Vidic Klemna, Torkar Andrej pa je ugnal Ribič Miho. Zmagali so še Ravnikar Matic, Grošelj Dejan ter Jurjec Jure.

 

V četrti ligi je bila najtesnejša tekma med Novak Janezom ter Omahen Boštjanom. Slavil je Janez z rezultatom 9:7. Kaplja Samo je gladko ugnal Tofolini Domna, Razpotnik Aleš je bil boljši od Pintarič Aleša. Klemenčič Simon je Jamšek Janiju prepustil le eno igro, Žižek Miha pa je proti Rojšek Luki izgubil dve igri. Zmago je slavil tudi Ulčar Damjan, ki je premagal Jere Janeza.