Rekreativni tenis

Neustavljivi Smrkolj

zimska ligaSmrkolj Damjan je znova dokazal, da je zelo neugoden igralec. Vidic Darku je namreč prepustil le eno igro. Zaenkrat Damjan drži svojo napoved pred sezono, ko je samozavestno trdil, da novinci v prvi ligi (Savšek, Vidic, Zapotnik) skupaj proti njemu ne bodo dosegli niti dovolj iger za en set. Glede na to, da je Savška in Vidica že gladko odpravil se tudi izkušenemu Zapotniku ne piše prav nič dobrega. Zanesljivo je zmagal tudi Ašič Alojz, ki je z rezultatom 9:2 ugnal Končar Marjana. Garantini Sergej je bil boljši od Južnik Boža, Bric Bojan pa od Kogovšek Boštjana.

 

V drugi ligi je Kalšek Klemen z rezultatom 9:5 premagal Klopčič Mateja. Kozlevčar Bojan je bil boljši od Kogovšek Toneta, Drnovšek Aco pa od Rovšek Damijana. Dobro se je boril v tem vikendu Tič Boštjan, a je na koncu moral priznati premoč Koprivnikar Matjažu ter Begič Jasminu.

 

Bukovec Zlatko je pokazal odlično igro in je premagal Torkar Andreja. Smrekar Matjaž je po težkem boju z rezultatom 9:7 ugnal Perišič Milana. Novo zmago je dosegel tudi Ravnikar Matic, ki je ugnal Meterc Borisa. Vikend pa je bil vseeno uspešen za Meterca, saj je slavil v svojem drugem dvoboju proti Detič Mateju. Zmagala sta še Ribič Miha in Jerič Grega.

 

Prava drama pa se je odvijala v derbiju četrte lige med Bajde Matejem ter Rojšek Luko. Več zbranosti in potrpežljivosti je v ključnih trenutkih pokazal slednji ter v podaljšani igri slavil z rezultatom 7:4. Razpotnik Aleš je bil boljši od Jamšek Janija, Klemenčič Simon pa od Novak Janeza. Ulčar Damjan je bil z rezultatom 9:4 boljši od Pintarič Petra.