Rekreativni tenis

Liga se počasi približuje koncu

zimska ligaV prvi ligi je bila v tem krogu odigrana tekma »visokega rizika« med Zapotnik Goranom in Končar Marjanom. Oba igralca sta namreč znana po odlični taktični pripravi pred in med tekmo in po odlični analizi nasprotnika. Tokrat je boljše delo opravil Zapotnik, ki je slavil veliko zmago nad dolgoletnim tekmecem z rezultatom 9:6. Omeniti je potrebno, da je cela tekma potekla v duhu fair-playa in niti za eno žogo ni bilo dvoma o pravilni razsodbi. Goran se je po tekmi samozavestno okitil za najboljšega prvoligaša v starostni kategoriji 50+ let in heavyweight kategoriji 110+ kilogramov. Garantini Sergej je bil boljši od Kaplan Boštjana. Rezultat 9:6.

 

V drugi ligi še naprej odlično formo prikazuje Zupančič Iztok, ki je bil boljši od Derenčini Roka. Drev Grega je bil boljši od Drnovšek Aca, Klopčič Matej pa od Koprivnkar Matjaža. Podaljšana igra je določila zmagovalca med Kokalj Stanetom ter Podbregar Milošem, slavil je slednji. Zmago in dve točki so vknjižili še Muzlovič Dušan, Kozlevčar Bojan ter Kogovšek Tone.

 

V tretji ligi sta se odigrala kar dva tie-breaka. In sicer sta v podaljšani igri Bukovec Zlatko ter Bukovec Boštjan slavila proti istemu nasprotniku Detič Mateju. To je bil že tretji zaporedni poraz v tie-breaku za Detiča, ki se še vrača v pravo formo po dolgotrajni poškodbi. Ravnikar Matic je gladko opravil z Poglajen Andrejem, Orehek Simon pa z Fritz Zdenkom.