Rekreativni tenis

Sašo blizu presenečenja

zimska ligaV prvi ligi je potrebno izpostaviti odlično igro Đukić Saše, ki se je odlično upiral Alojzu Ašiču. Sašo je v podaljšani igri povedel celo z rezultatom 6:3, a za izkušenega igralca kot je Alojz to ni bilo dovolj – na koncu je Ašič zmagal 8:6 v podaljšani igri. Bravo obema igralcema za odlično prikazano igro. Novi zmagi sta dosegla tudi novica v ligi. Begič Jasmin je bil boljši od Kovačič Jerneja, Kovačič Tilen pa od Ahčin Aleša. Južnik Božo je z rezultatom 9:5 premagal Savšek Janeza, Smrkolj Alojz pa je Sili Ediju prepustil le tri igre.

 

Odlično igro v drugi ligi še naprej prikazuje Špehar Andrej, ki je tokrat suvereno premagal Damijana Rovška. Kogovšek Tone je bil boljši od Bukovec Boštjana, Rozina Srečo pa od Ravnikar Matica. Podaljšana igra je določila zmagovalca v tekmi Drev : Tič. Na koncu je več zbranosti prikazal slednji in zmagal z rezultatom 7:5. Bukovec Zlatko je premagal Kelava Maria, Božjak Izidor pa je bil po izenačenem boju boljši od Muzlovič Dušana. Odlično formo v letošnji sezoni kaže tudi Klopčič Matej, ki je bil tokrat boljši od Drnovšek Aca.

 

V 3.A ligi sta bili kar dve tekmi odločeni po podaljšani igri. Rojšek Luka je tako v »tie-breaku« premagal mladega Rovšek Jana, Južnik Jan pa je prav tako v »tie-breaku« ugnal Grošelj Dejana. Mittoni Tadej je bil boljši od Novak Janeza, Jerič Grega pa od Pintarič Petra.

 

V 3.B ligi je Avbelj Igor gladko ugnal Poglajen Andreja. Jamšek Jani je bil boljši od Perišič Milana, Ribič Miha pa od Razpotnik Aleša. Dvoboj med Fritz Zdenkom in Mali Marjanu je tokrat pripadel slednjemu z rezultatom 9:3.