Rekreativni tenis

Ligaški vikend brez presenečenj

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do nobenega presenečenja. Ašič Alojz je bil boljši od Kokalj Igorja z rezultatom 9:6. Smrkolj Alojz je premagal Južnik Boža, Kogovšek Boštjan pa je bil boljši od Bric Bojana, ki na začetku sezone še ni v pravi formi, s katero je v lanski sezoni premagoval tekmece.

 

Največ tekem v tem vikendu je bilo odigranih v drugi ligi. Kelava Mario je premagal Torkar Andreja. Rezultat 9:5. Z enakim rezultatom je bil Božjak Izidor boljši od Koprivnikar Matjaža. Ravnikar Matic je bil boljši od Drev Grege, Bukovec Boštjan pa od Muzlovič Dušana. Novo zmago je zabeležil Špehar Andrej – tokrat je bil boljši od Bukovec Zlatka. Po napeti tekmi je z rezultatom 9:7 Rozina Srečo ugnal Kozlevčar Bojana. Novo zmago je zabeležil tudi Rovšek Damijan.

 

V 3.A. ligi je Jerič Grega znova prikazal odlično igro in ugnal Južnik Jana z rezultatom 9:7. Novak Janez je bil boljši od Pintarič Petra, Kudra Sandi pa je premagal Rojšek Luko.

 

V 3.B. ligi je Meterc Boris premagal Fritz Zdenka. Rezultat je bil 9:5. Mali Marjan je bil boljši od Jamšek Janija. Novo zmago je vknjižil tudi Avbelj Igor, ki je bil tokrat boljši od Bohnec Grege. Tekma med Milanom Perišičem ter Ribič Mihom je bila napeta vse do konca – slavil je slednji z rezultatom 9:7.