Rekreativni tenis

Prvi vikend v letu 2019

zimska ligaV prvi ligi ni prišlo do večjih presenečenj. Ašič Alojz je suvereno premagal Bric Bojana. Uranič Denis je borbenemu in neugodnemu Darko Vidicu prepustil le dve igri. Savšek Janez je v tem vikendu dosegel polovični uspeh. Bil je boljši od Sili Edija, a je po težki tekmi z rezultatom 9:7 izgubil proti vedno boljšemu Begič Jasminu. Praznik Marko je z rezultatom 9:1 premagal Kogovšek Boštjana.

 

V drugi ligi sta se kar dve tekmi v tem krogu končali po podaljšani igri. Muzlovič Dušan je po težki tekmi ugnal Drnovšek Aca, Bukovec Zlatko pa kar malo presenetljivo Rovšek Damijana. Ravnikar Matic je bil boljši od Kokalj Staneta z rezultatom 9:6. Zmago v tem krogu so dosegli še Torkar Andrej, Koprivnikar Matjaž ter Kelava Mario. Vsi trije pa so svojim nasprotnikom prepustili le 3 igre.

 

V 3.A. ligi je bil Lebinger Miha boljši od Omahen Boštjana, Pintarič Peter pa od Rovšek Jana. Po težki tekmi je Grošelj Dejan premagal Rojšek Luko z rezultatom 9:7. Novak Janez je bil boljši od Južnik Jana. V 3.B. ligi je Fritz Zdenko »zavezal kravato« Jamšek Janiju. Zmagi sta zabeležila tudi člana ponedeljkove »ata-lige« Mali Marjan in Poglajen Andrej. Avbelj Igor je bil boljši od Razpotnik Aleša, Ribič Miha pa od Bohnec Grege.

 

Vsem želimo srečno, uspešno in zdravo leto 2019!!