Rekreativni tenis

Popolni preobrat Kovačiča

zimska ligaV prvi ligi je bila definitivno najbolj napeta tekma med Kovačič Tilnom ter Kokalj Igorjem. Igor je tekmo začel s predstavo, ki je bila bolj podobna »australian open-u«, kot pa rekreativni teniški ligi in presenetljivo hitro povedel z 6 proti 0. A sledil je preobrat , saj je Igor malo izgubil kontrolo nad udarci – Tilen pa je začel zadevati svoje natančne ter izredno močne udarce in na koncu slavil v podaljšani igri. Savšek Janez je bil boljši od Bric Bojana, Ašič Alojz pa od Praznik Marka. Z novo zmago še vedno ostaja neporažen novinec v ligi Begič Jasmin, ki je tokrat v »tie-breaku« premagal Smrkolj Damjana. Zmagali so še Sili Edi, Smrkolj Alojz ter Južnik Božo.

 

V drugi ligi sta se pomerila Špehar Andrej in Tič Boštjan. Tekma je bila zelo napeta in polna dolgih točk – na koncu je slavil slednji z rezultatom 9:7. Kozlevčar Bojan pa je po treh ligaških vikendih tekmo zaključil pred podaljšano igro. Zmagal je namreč z rezultatom 9 proti 3. Muzlovič Dušan je bil boljši od Kokalj Staneta, Koprivnikar Matjaž pa od Drev Grege. Po podaljšani igri je Podbregar Miloš ugnal Bukovec Zlatka. Nove zmage so zabeležili še Rozina Srečo, Ravnikar Matic in Klopčič Matej.

 

V tretji ligi je bilo v tem vikendu odigranih nekaj manj dvobojev. Nove zmage so vknjižili Ribič Miha, Fritz Zdenko ter Mali Marjan.