Rekreativni tenis

Odličen začetek Smrkolja

zimska ligaV prvi ligi je največje presenečenje pripravil Smrkolj Damjan, ki je premagal Kovačič Tilna z rezultatom 9 proti 5. Zgleda, da so Damjanu priprave na Tajskem dobro dele, saj se je nazaj v domovino vrnil v vrhunski fizični in psihični formi. Južnik Božo je bil boljši od Kovačič Jerneja. Ahčin Aleš se je zelo dobro upiral Ašič Alojzu, a več kot pet iger mu ni uspelo iztržiti. Simič Dejan je bil z rezultatom 9: 6 boljši od Smrkolj Alojza, vendar mu je veselje po tekmi pokvarila poškodba noge. Begič Jasmin je bil boljši od Klopčič Mateja.

 

V drugi ligi je bil Torkar Andrej po zelo napeti tekmi boljši od Drev Grege. Rezultat 9:7. Novo zmago je dosegel borbeni Končar Marjan, boljši je bil od Drnovšek Aca. V drugoligaški konkurenci Marjan še ne pozna poraza. Podaljšana igra je določila zmagovalca v temi Kozlevčar : Drnovšek. Zmagal je slednji. Zmage v tem vikendu so zabeležili še Pikl Robert, Mittoni Tadej, Rozina Srečo ter Špehar Andrej.

 

V tretji ligi sta v tem vikendu odigrala dve tekmi Novak Janez in Krištof Matej. Oba sta zabeležila 100% uspeh. Novak je boljši od Bohnec Gregorja in Pintarič Petra, Krištof pa od Grzin Rajka ter Jamšek Janija. Jerič Grega je premagal Detič Mateja z rezultatom 9:7. Novo zmago je dosegel tudi Razpotnik Aleš – bil je boljši od Petrovčič Jana. Zopet je odlično igro prikazal Zore Dejan, ki je premagal Perišič Milana.