Rekreativni tenis

Napet začetek v letu 2020

zimska ligaV prvi ligi se je leto 2020 začelo z zelo napetimi in izenačenimi tekmami. Kar tri tekme so se namreč zaključile po podaljšani igri. Vidic Darko je mogoče celo malo presenetljivo ugnal Simič Dejana. Zelo blizu presenečenja in tudi žogico za zmago pa je imel Južnik Božo proti favoriziranem Kovačič Tilnu – na koncu mu je malo zmanjkalo in slavil je slednji. Dve tekmi in dve zmagi je vknjižil Kokalj Igor. Odlično igro je v svoji prvi tekmi prikazal tudi Savšek Janez, ki je z rezultatom 9:3 premagal Smrkolj Alojza. Optimistično se je uro kasneje podal še v boj z Ašič Alojzem. Nekaj časa mu je kazalo zelo dobro, a je rutinirani Ašič tekmo pripeljal v tie-break v katerem je bil z rezultatom 7-4 boljši od vidno utrujenega Savška.

 

Niz zmag tudi v letu 2020 nadaljuje Drnovšek Aco, ki je bil boljši od Špehar Andreja ter Muzlovič Dušana. Prav tako je dve zmagi dosegel Pikl Robert. Kogovšek Tone je premagal Avbelj Igorja z rezultatom 9:5, Rovšek Damijan je z odlično igro ugnal Rozina Sreča. Novo leto so z zmago začeli tudi Drev Gregor, Končar Marjan, Bukovec Boštjan ter Koprivnikar Matjaž.

 

Južnik Jan je imel v tem vikendu kar tri tekme. Dvakrat je bil uspešen, premoč je moral priznati le izkušenejšemu Zupančič Iztoku. Zmagal je Grzin Rajko, ki je bil boljši od Petrovčič Jana. Dobčnik Simon je premagal Zore Dejana, Kudra Sandi pa je bil boljši od Razpotnik Aleša. Zmago sta zabeležila tudi Jerič Grega ter Novak Janez.